Τα νυχτοπερπατήματα της Πάνια & η αποκάλυψη που θα σχολιαστεί!

Κι ενώ οι φήμες και τα δημοσιεύματα οργιάζουν για οριστικό χωρισμό της Αννίτας Πάνια με το Νίκο Καρβέλα, η παρουσιάστρια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πραγματοποίησε νέα έξοδο στα μπουζούκια.

Η Αννίτα, μετά το τέλος της εκπομπής της Parole, το βράδυ της Τετάρτης (27/1) πήγε στην πρεμιέρα του Λευτέρη Πανταζή, στο Caramela. Και το πρωί της Πέμπτης, το Πρωνό είχε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και βίντεο από την έξοδο της Πάνια, ενώ οι αποκαλύψεις που έπεσαν στο τραπέζι, θα σχολιαστούν.

Γιατί βλέπεις, η παρέα της παρουσιάστριας ήτο μεγάλη κι ενδιαφέρουσα. Στο ίδιο τραπέζι κάθισε με το συνεργάτη της, Δημήτρη Κοργιαλά και τη σύντροφό του, Φωτεινη Ψυχίδου, ενώ μαζί τους ήταν και άλλοι. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη, λίγη ώρα αργότερα κατέφτασε ο Νίκος Σαμοϊλής, επίσης συνεργάτης στο Parole.

Κι εκεί έγινε ο χαμός στο Πρωινό, αφού πολλά δημοσιεύματα αφήνουν να εννοηθεί ότι η σχέση της Πάνια με τον Σαμοϊλη είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική. Άλλωστε, πριν λίγο καιρό, οι δυο τους είχαν ξανά εντοπιστεί σε έξοδο τους σε νυχτερινό κέντρο.

Πάντως, το τραπέζι του Πρωινού “διχάστηκε” με τη Φαίη Σκορδα να επιμένει ότι δε συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, διότι σε αντίθετη περίπτωση – που ήταν δηλαδή ζευγάρι – δεν θα πήγαιναν μαζί σε πρεμιέρα! Την άποψη της, όμως, δε φάνηκε τη συμμερίζονται και πολύ οι υπόλοιποι της παρέας.

Πηγή: womenonly.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.