Τελευταίο χειροκρότημα για τον Μηνά Χατζησάββα

Σήμερα συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι αποχαιρετούν τον Μηνά Χατζησάββα. Η κηδεία του ηθοποιού είναι πολιτική και γίνεται από το Α’ Νεκροταφείο.

Επιθυμία του αγαπημένου ηθοποιού ήταν να αποτεφρωθεί. Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και έτσι η σορός του θα μεταφερθεί στο εξωτερικό. Η οικογένειά του δεν επιθυμεί στεφάνια και μάλιστα έκαναν γνωστό ότι αν κάποιος επιθυμεί μπορεί να δώσει τα χρήματα για τους πρόσφυγες. Κάποιοι έστειλαν στεφάνια και κάποιοι άλλοι έριχναν τον οβολό του στο ειδικο κουτί γι’ αυτό τον σκοπό.

Η πολιτική κηδεία του Μηνά Χατζησάββα ήταν πραγματικά αφορμή για να ακουστούν πράγματα τα οποία δεν έχουν ξανακουστεί δημόσια. Ο γενναίος σύντροφός της ζωή τους Κώστας Φαλελάκης μίλησε για τον άνθρωπο που αγάπησε και για όσα πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής του χωρίς να έχει δικαίωμα να είναι όσο κοντά θα ήθελε στον άνθρωπο που μοιραζόταν την ζωή του μαζί. Στον επικήδειο λόγο του ο σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης που δεν ήρθε ποτέ και είπε: «Θέλουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια και να πεθαίνουμε με αξιοπρέπεια».

Τον αποχαιρέτησε με ένα τραγούδι της Nina Simone «Just say i love him» που αγαπούσε ο ίδιος και έτσι ακούστηκε το τελευταίο χειροκρότημα για έναν σπουδαίο ηθοποιό.

Τους φίλους και συναδέλφους του που ήρθαν να του πουν το τελευταίο αντίο, υποδέχεται ο σύντροφος της ζωής του Κώστας Φαλελάκης, ο οποίος λέει σε όλους: «Να γελάτε! Αυτό ήθελε!»

Το μήνυμα του συντρόφου του Μηνά Χατζησάββα για το σύμφωνο συμβίωσης

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος αλλά και οι συγγενείς του αγαπημένου ηθοποιού, Μηνά Χατζησάβα μίλησε ο σύντροφός του Κώστας Φαλελάκης. «Προσδοκούσε αυτό το γαμημένο σύμφωνο συμβίωσης», είπε περιγράφοντας την περιπέτεια λίγο μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Ο Κώστας Φαλελάκης, είπε ότι χρειάστηκαν βεβαιώσεις από την γιατρό του ηθοποιού αλλά και να πάνε στην αστυνομία για να μπορεί να στέκεται στο πλευρό του ως ο πιο κοντινός του άνθρωπος. «Προσδοκούσε αυτό το γαμημένο σύμφωνο συμβιωσης που δεν έρχεται και αντί για συλλυπητήρια θα έλεγα ότι υπάρχουν και διαφορετικοί άνθρωποι και στην κοινωνία το λέω που είναι ομοφυλοφιλοι. Δεν το έκρυψε ο Μηνάς ποτέ αυτό. Δεν ντράπηκε ποτέ γι’ αυτό. Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να πεθαίνουμε με αξιοπρέπεια. Δώστε μας αυτή την δυνατότητα επιτέλους», είπε και καταχειροκροτήθηκε.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.