Γίναμε Αγγλία! Θύελλα -Δόξα Κορωπίου 5-3

Μετά από καθυστερήσεις στις ενάρξεις του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου λόγω της καταρρακτώδους βροχής, κι ύστερα από…λασπομαχία όπως εξελίχτηκε ο αγώνας, η Θύελλα επικράτησε της-Δόξας Κορωπίου με το εντυπωσιακό 5-3 (ημίχρονο 2-1). Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων πάλεψαν στον… βούρκο και πρόσφεραν θέαμα και γκολ στους λίγους θαρραλέους οπαδούς που μεσ την βροχή παρακολούθησαν τον αγώνα.

Το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει λόγω της δυνατής βροχής που όμως σταμάτησε με τους διαιτητές να δοκιμάζουν τον αγωνιστικό χώρο και τελικώς να δίνουν το οκ για να αρχίσει η αναμέτρηση 15 λεπτά μετά από την κανονική ώρα έναρξης.

thiella dkoropiou1

Στο 12´ η Θύελλα με εκτέλεση φάουλ ο Κατσούγκρης σημάδεψε το κεφάλι του Τασόπουλου και έβαλε την Θύελλα μπροστά στο σκόρ. Η ομάδα της Ραφήνας στο 21´ κατάφερε με το δεύτερο τέρμα του Τασόπουλου να κάνει το 2-0. Κάπου εκεί η Δόξα πήρε κάποιες πρωτοβουλίες και τρία λεπτά αργότερα μείωσε στο σκόρ με τον Θανόπουλο.

Στην επανάληψη το παιχνίδι δεν ξεκίνησε στην ώρα του αφού οι διαιτητές περίμεναν να σταματήσει η βροχή και να στεγνώσει το γήπεδο. Αυτό έγινε μετά από 10 λεπτά . Με την έναρξη ο Δημοσπύρος πλάσαρε τον τερματοφύλακα και έκανε το 3-1 ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τασόπουλος με το τρίτο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκόρ στο 4-1.

Η Δόξα όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό μείωσε σε 4-2 με πλασέ του Μιχαήλ. Η βροχή έκανε ξανά την εμφάνιση της και αυτή την φορά πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά, οι ποδοσφαιριστές έκαναν υπερπροσπάθεια και τα έδωσαν όλα. Στο 79´ ο Καζάτζης έκανε το 5-2 και δύο λεπτά αργότερα με κόντρα ο Αμπεντίνα έγραψε το τελικό 5-3.

thiella dkoropiou2

thiella dkoropiou3

thiella dkoropiou4

Θύελλα : Πάντος, Τασόπουλος, Στάφα (82´Γεραγωτέλης), Μανουσάκης, Σερέτης, Ντούνης, Δυμοσπύρος, Ντόσκας (76´Τσέλιος), Καζάτζης, Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος (72´Μουλλάκης)
Δόξα Κορωπίου: Παππάς, Καπουράνης, Λιούμης, Παπαδόπουλος, Πλίτζης, Κοτζάι (71´Μπουτσικάρης), Μιχαήλ, Αμπεντίνα, Δαμάρας, Θανόπουλος (82´Δήμας), Ψαράκης (82´Ντούνης)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.