Την αντίπαλο της Θύελλας στα μπαραζ παρακολούθησε ο Τσιγκούλης στο Ζευγολατιό

Δεν κάθησε στον πάγκο της ομάδος του ο Πέτρος Τσιγκούλης γιατί βρισκόταν στην Κορινθία, να κατασκοπεύσει την αντίπαλο της Θύελλας στα μπαραζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Στον πάγκο της ομάδος στο σημερινό παιχνίδι κάθησε ο γυμναστής των «πράσινων» Αλέξης Σακελλαρίου.

Ο κόουτς των Λιγνιτωρύχων μαζί με τον προπονητή Δημήτρη Μουτάφη ταξίδεψαν στο Ζευγολατιό για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής ανάμεσα στον πρωτοπόρο ΑΟΖ και τον Αστέρα Δερβενίου.

Η κυπελλούχος ΕΠΣ Κορινθίας επικράτησε 3-1, ξέφυγε με 4 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος και εξασφάλισε την πρώτη θέση. Το Ζευγολατιό ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα και θα είναι μία από τις τρεις αντιπάλους της Θύελλας στα μπαράζ. Από τις άλλες δύο η μία είναι ο Ακράτητος (ΕΠΣ Αθηνών) και η άλλη θα είναι μία εκ των Ρόδου, Διαγόρα, Ιάλυσου και Φοίβου Κρεμαστής (ΕΠΣ Δωδεκανήσων).

Μιλώντας αποκλειστικά στο irafina.gr ο Πέτρος Τσιγκούλης είπε για την αντίπαλο της Θύελλας που παρακολούθησε ότι: «το Ζευγολατιό είναι μία καλή ομάδα, όμως θεωρώ ότι είναι στο χέρι της Θύελλας να την κερδίσει. Διέκρινα κάποια καλά στοιχεία στην ομάδα της Κορινθίας όμως αν εμείς παίξουμε όπως ξέρουμε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Όσο για τον αγώνα των Λιγνιτωρύχων με την Μάχη και την απουσία του από τον πάγκο ο κ. Τσιγκούλης μας είπε:

«Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου οπότε δεν χρειάστηκαν την βοήθειά μου».

Αλλά και στο γήπεδο της Ραφήνας υπήρχαν κατάσκοποι σήμερα μια και στην εξέδρα, ήταν άνθρωποι της ομάδας του Ακράτητου που ήρθαν για να παρακολουθήσουν κι αυτοί με την σειρά τους, την Θύελλα.

Αν και δύσκολα θα έβγαλαν σαφή συμπεράσματα αφού μετά το πρώτο 20λεπτο που το σκορ ήταν 3-0 οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα κι έπαιζαν στο ρελαντί!

Όπως καταλαβαίνετε ο χορός των… «κατασκόπων» καλά κρατεί.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.