Τι δήλωσαν Καζαντζής, Τσιγκούλης, Σπ. Λουκάτος μετά το ματς

Η παρουσία του Γιώργου Καζαντζή στην ενδεκάδα της Θύελλας Ραφήνας είναι απαραίτητη και αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος ο έμπειρος επιθετικός. Έτσι, αγωνιζόμενος με πρόβλημα τραυματισμού από πολύ νωρίς στον τελικό με τον Άγιο Στέφανο προτίμησε να σφίξει τα δόντια και να ρισκάρει, βγάζοντας εν τέλει όλο το παιχνίδι, αφού απλά στις καθυστερήσεις αντικαταστάθηκε για λόγους σκοπιμότητας από τον Πέτρο Τσιγκούλη.

Ο Καζαντζής αφού έκανε το σχόλιο του στο Facebook μοιράζοντας συγχαρητήρια σε όλους, τόνισε στο ”Θεωρώ πως συνολικά αξίζαμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Πετύχαμε το γκολ νωρίς και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου ναι μεν ανέβηκε, ωστόσο απειλούσε μόνο από στημένα. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στην ομάδα, πετύχαμε ήδη τον πρώτο στόχο μας”.

kazantzis

Γενέθλια και… κούπα! Το καλύτερο δώρο έκαναν στον Πέτρο Τσιγκούλη οι ποδοσφαιριστές του! Ο τεχνικός της Θύελλας Ραφήνας λίγο μετά το φινάλε του τελικού ήταν πανευτυχής με την κατάκτηση του Κυπέλλου, μοιράζοντας συγχαρητήρια. ”Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου, που μου έκαναν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου. Νομίζω ότι κερδίσαμε και κατακτήσαμε το Κύπελλο δίκαια. Πλέον, είμαστε πολύ κοντά στο νταμπλ”, ήταν τα λόγια του.

tsigkoulis6

Ο Γενικός Αρχηγός του σωματείου της Ραφήνας Σπύρος Λουκάτος μίλησε μετά τον νικηφόρο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου αναφέροντας: ”Συγχαρητήρια σε όλα στα παιδιά. Παίξαμε καλά και κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσουμε το κύπελλο. Τέλος καλό, όλα καλά!!”.

sp loukatos3

ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του ο Αντώνης Καρπούζας μετά την ήττα και τον χαμένο τελικό με την Θύελλα Ραφήνας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου παρ’ όλα αυτά μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που έκαναν ενώ μίλησε και για το ακυρωθέν γκολ. ”Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πάλεψαν απόψε. Έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν και θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα διότι ήμασταν καλύτεροι. Για το γκολ που δεν μέτρησε δεν έχω άποψη, όμως μου είπαν τα παιδιά ότι ήταν καθαρό”, ήταν τα λόγια του Καρπούζα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.