Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του Game of Thrones;

Κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι τίτλοι των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων, μαζί με λίγες πληροφορίες για την πλοκή των τριών πρώτων

Φέτος το Πάσχα μπορείς να το περιμένεις για δύο λόγους. Πρώτον, για αυτό καθεαυτό. Δεύτερον, γιατί κάνει πρεμιέρα ο πέμπτος κύκλος του “Game of Thrones”. Και ενώ έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι συζητήσεις για το τι επιφυλάσσει ο… αιμοβόρος Τζορτζ Μάρτιν στους πρωταγωνιστές τους, διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την πλοκή των τριών πρώτων επεισοδίων του νέου κύκλου, καθώς και οι τίτλοι των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων. Εννοείται ότι ακολουθούν spoilers για όσους ΔΕΝ έχουν παρακολουθήσει μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν.

game of thrones s5b

Επεισόδιο 41: «Οι πόλεμοι που θα έλθουν» (“The Wars to Come”). Η Σέρσεϊ και ο Τζέιμι προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, σε έναν κόσμο χωρίς τον πατέρα τους, Τάιγουιν. Ο Βάρυς αποκαλύπτει μία συνωμοσία στον Τύριον. Η Νταινέρυς αντιμετωπίζει μία νέα απειλή απέναντι στην εξουσία της. Ο Τζον βρίσκεται ανάμεσα σε δύο βασιλείς. Το επεισόδιο γράφτηκε από τον Ντέιβιντ Μπένιοφ και τον Ντ. Μπ. Γουάις, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Μάικλ Σλόβις.

Επεισόδιο 42: «Ο Οίκος του Μαύρου και του Λευκού» (“The House of Black and White”). Η Άρυα φτάνει στο Μπράαβος. Ο Ποντ και η Μπριέν συναντούν μπελάδες στον δρόμο. Η Σέρσεϊ ανησυχεί για την ασφάλεια της κόρης της Μυρσέλλα, η οποία βρίσκεται στο Ντορν -την έδρα των Μαρτέλ- καθώς η Ελάρια Σαντ θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του Όμπερυν. Ο Στάννις προσπαθεί να δελεάσει τον Τζον. Ένας σύμβουλος προσπαθεί να δελεάσει την Νταινέρυς. Το επεισόδιο γράφτηκε από τον Ντέιβιντ Μπένιοφ και τον Ντ. Μπ. Γουάις και σκηνοθετήθηκε από τον Μάικλ Σλόβις.

Επεισόδιο 43: «Το Υψηλό Σπουργίτι» (“High Sparrow”). Είμαι σίγουρος ότι σας φαίνεται αστείος ο τίτλος, όμως θα δείτε προσεχώς περί τίνος πρόκειται. Στο Μπράαβος, η Άρυα συναντά τον Πολυπρόσωπο Θεό. Στο Κινγκς Λάντινγκ, η Βασίλισσα Μάργκαιρυ διασκεδάζει με τον νέο της σύζυγο. Ο Τύριον και ο Βάρυς διασχίζουν τη Μακριά Γέφυρα του Βολάντις. Το επεισόδιο γράφτηκε από τον Ντέιβιντ Μπένιοφ και τον Ντ. Μπ. Γουάις και σκηνοθετήθηκε από τον Μαρκ Μάιλοντ.

Επεισόδιο 44: «Οι Γιοι της Άρπυιας» (The Sons Of The Harpy). Όλο κι όλο, αυτό ξέρουμε…

Πηγή : www.protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.