Τι σκαρφίστηκε ένας επιχειρηματίας στην Ραφήνα! Σκηνοθέτησε κλοπή για να γλιτώσει την εφορία

Έναν απίστευτο τρόπο βρήκε ένας 50χρονος επιχειρηματίας από τη Ραφήνα προκειμένου να γλιτώσει πρόστιμα και καταδίκες από την Εφορία! Σύμφωνα με πληροφορίες κατήγγειλε στην αστυνομία, την Τετάρτη, ότι έπεσε θύμα κλοπής και μάλιστα πήγε στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.

Όπως ήταν φυσικό οι αστυνομικοί πήγαν στο κατάστημα του 50χρονου για να διαπιστώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Αυτό υποστήριξε ότι οι διαρρήκτες είχαν εισβάλει στην επιχείρησή του από τη σιδερένια πόρτα αφού προηγουμένως έσπασαν το τζάμι της.

Δεν μπόρεσε όμως να δικαιολογήσει γιατί η πόρτα δεν είχε ίχνος παραβίασης και τότε άλλαξε το… παραμύθι υποστηρίζοντας ότι οι δράστες είχαν εισβάλλει από ανοικτό παράθυρο.

Στη συνέχεια δήλωσε κλοπή αντικειμένων της δουλειάς του αξίας περίπου 35.000 – 40.000 ευρώ για να φθάσει και στο… ζητούμενο που ήταν η κλοπή και του βιβλίου απογραφής το οποίο όφειλε να διατηρεί!

Μάλιστα δικαιολόγησε την κλοπή του βιβλίου υποστηρίζοντας ότι μέσα σε αυτό υπήρχαν δύο χαρτονομίσματα των 500 ευρώ!

Οι συνεχείς αντιφάσεις όμως στις οποίες έπεφτε ο επιχειρηματίας δημιούργησαν υποψίες στους αστυνομικούς και τελικά παραδέχθηκε ότι σκηνοθέτησε την κλοπή προκειμένου να καλύψει την ανυπαρξία του βιβλίου απογραφής διότι θα γινόταν έλεγχος από την Εφορία στο κατάστημα του μετά την σύλληψη του από την Οικονομική Αστυνομία!

Η συνέχεια ήταν χειρότερη από αυτή που περίμενε ο 50χρονος σύμφωνα με το notioanatolika.gr. Aφού όχι μόνο ειδοποιήθηκε η Οικονομική Αστυνομία αλλά αυτός παραπέμφθηκε να δικαστεί και με τις κατηγορίες της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της άσκοπης κινητοποίησης της αρχής με ψευδή αναγγελία!

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.