Το “Ευχαριστώ” της οικογένειας του Σωκράτη Κιούρκου στην ΕΠΣΑΝΑ

Με μία λιτή ανακοίνωση στη προσωπική της σελίδα στο facebook η κόρη του αδικοχαμένου Σωκράτη Κιούρκου, εκ μέρους όλης της οικογένειας, ευχαριστεί την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ για την τιμή προς το πρόσωπο του πατέρα της.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ αλλά και την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ για την πρωτοβουλία της όσον αφορά την απονομή τίτλου με το όνομα του Πατέρα μου “Σωκράτη Κιούρκου” αλλά και ως προς τον αποδέκτη του τίτλου που κάθε φορά θα είναι ο νεότερος συμμετέχων στο παιχνίδι που θα διεξάγεται για την κατάκτηση του τροπαίου.

Είναι δύσκολο να βάζεις το όνομα σε τίτλο γιατί αυτό σημαίνει πως δεν είναι εδώ. Μπορεί λοιπόν να μην είναι εδώ αλλά άφησε πίσω του σπουδαίο έργο και οι κινήσεις πολλών συναδέλφων του μου το επιβεβαιώνουν καθημερινά.

Πάντα είχε ως κινητήρια δύναμη του την αγάπη του για το ποδόσφαιρο που τα πρώτα χρόνια την εξέφραζε με τα πόδια του διανύοντας πολλά χιλιόμετρα έχοντας στην κατοχή του μια μπάλα και αργότερα μέσα από το ματιά των ποδοσφαιριστών του. Είχε άγχος και όνειρα για κάθε παιδί ξεχωριστά ανεξαρτήτως δυνατοτήτων.
Μακάρι να μπορούσε να βάλει και άλλα λιθαράκια στην καριέρα των ποδοσφαιριστών-παιδιών του.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τη Θύελλα Ραφήνας για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και τη φιναλίστ ομάδα του Ολυμπιακού Αγ.Στεφανου. Εύχομαι και στα δύο σωματεία τα καλύτερα με υγεία για τις διοικήσεις , τα τεχνικά επιτελεία και τους ποδοσφαιριστές τους ώστε να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Βασιλική Κιούρκου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.