Το μεγάλο ευχαριστώ του Πέτρου Τσιγκούλη

Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά, ανεξάρτητα του άν η Θύελλα κερδίσει την άνοδο στην Γ΄Εθνική, ο προπονητής των Λιγνυτωρύχων Πέτρος Τσιγκούλης θέλησε να απευθύνει ένα “μεγάλο ευχαριστώ” στη διοίκηση, στους συνεργάτες του και στους φιλάθλους της ομάδος.

“Είναι πραγματικά πολύ ωραίο το συναίσθημα για έναν προπονητή , η ομάδα του , να πετυχαίνει το λεγόμενο νταμπλ: δηλαδή και το πρωτάθλημα και το κύπελλο . Αυτή η ομάδα το αξίζει , κατ’ αρχήν , γιατί διοικείται από πολύ σωστή διοίκηση , με ήθος , με συνέπεια , με συνέχεια , με αρχές και με πολύ αγάπη για την ομάδα.Η τύχη είναι ακόμα μεγαλύτερη , εξ’ αιτίας της παρουσίας της οικογένειας του κυρίου Γιώργου Λουκάτου και της τεράστιας στήριξης που μας παρέχει.Αυτό είναι η αιτία που έχει ποδοσφαιριστές με τα ίδια χαρακτηριστικά. Εκτός από πολύ καλοί παίκτες , είναι και άριστοι χαρακτήρες.

Όλοι όσοι υπηρετούν την ομάδα , έχουν εμποτιστεί με αυτές τις αρχές. Οι άμεσοι δε συνεργάτες μου και πιο συγκεκριμένα , ο γυμναστής της ομάδας Σακελλαρίου Αλέξης , αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως είναι πολύ υπεύθυνος και άξιος στην δουλειά του , όπως επίσης και ο προπονητής των τερματοφυλάκων Μανιός Μάνώλης , με τον οποίο συνεργάζομαι για πρώτη φορά. Ο μασέρ Αηδόνης Χρήστος , οι φυσικοθεραπευτές μας Γκούρλιας Γιώργος και Ξαγοράρης Μπάμπης , η γιατρός μας κυρία Νάτση Μαρία , οι φροντιστές μας Βασίλης Πάντζος ( Μπούμπης ) και Χρήστος , είναι όλοι τους από τους βασικούς συντελεστές αυτής της ομαδικής προσπάθειας , που ευελπιστούμε και ευχόμαστε να ολοκληρωθεί με την άνοδο στην Γ΄εθνική.

Φυσικά ένα μπράβο και στους φιλάθλους μας , που μας στηρίζουν σε κάθε προσπάθειά μας. Νοιώθω πραγματικά ευτυχισμένος που είμαι κι εγώ συμμέτοχος σε αυτό το ντάμπλ , το 2ο στην ΕΠΣΑΝΑ ( το 1ο ήταν με τον Αήττητο Σπάτων , πάλι με πράσινα , τρέμε Αναστασίου Χαχαχα ) ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.