Το πάλεψαν οι junior της Τριγλίας

Παρόλη την εκπληκτική εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα junior της Τριγλίας Ραφήνας ηττήθηκε εκτός έδρας, με σκορ 6-5, με αντίπαλο τον Α.Ο. Κολωνού.

Οι παίκτες του Παντελή Κρικέλη, γεννημένοι το 2005 και 2006, ενισχυμένη με τους Γιώργο Τσίνα και Δημήτρη Παπαδάκη (αμφότεροι του 2004), πραγματοποίησαν ωραία εμφάνιση και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν χάρμα οφθαλμών, καθηλώνοντας την αντίπαλη ομάδα στο μισό γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι ο αντίπαλος τους αποτελούταν από παίκτες του 2004 και 2005, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τα παιδιά της Τριγλίας, παρόλη την ηλικιακή διαφορά, να τους κοιτάξει στα μάτια και να πλησιάσει τη νίκη.

Ο αγώνας τελικά τελείωσε με σκορ 6-5 υπέρ των γηπεδούχων του Κολωνού, αλλά αυτό που μετράει και κρατάει η ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας, είναι το στρωτό και σε ορισμένες στιγμές εντυπωσιακό, ποδόσφαιρο που έπαιξε.

Σκόρερ για την ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας οι Γιώργος Τσίνας (2 γκολ), Θοδωρής Σταυρίδης (2 γκολ) και Κυριάκος Κοζής.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας: Θανάσης Κόδρος, Αλέκος Κισιόβ, Ηλίας Παπαθανασίου, Έκτορας Νάζο, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Θοδωρής Σταυρίδης, Γιώργος Τσίνας, Δημήτρης Παπαδάκης, Βασίλης Γάλλος, Κυριάκος Κοζής, Θωμάς Αραπκιλής

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.