Το σχόλιο της Βασιλικής Κιούρκου για τον Παλληνιακό και τον Σωκράτη…

Η Βασιλική Κιούρκου, κόρη του αδικοχαμένου Σωκράτη, έγραψε ένα πολύ συγκινητικό σχόλιο στο facebook με αφορμή το φινάλε της σεζόν στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ και την παραμονή στην κατηγορία του Παλληνιακού.

Ιδού!

Με την μετ’εμποδίων παραμονή στην Α’ Κατηγορία της ΕΣΠΑΝΑ ολοκλήρωσε και φέτος ο Παλληνιακός την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα.
Θα ήθελα πολύ να είναι και εκείνος εδώ να δει και αυτή την τροπή του πρωταθληματος, καθώς όλα ήταν τελείως διαφορετικα πριν φύγει, αλλά πολύ περισσότερο αυτα τα τελευταία παιχνίδια που η ομάδα παρουσίασε άλλο πρόσωπο.

Μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια αλλά και στον Παναγιώτη Χριστοφελέα που είχε το σθενος να αναλάβει το τιμόνι σε μια δύσκολη συγκυρία.

Τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον κ. Διονυσίου Ζήση για τη θέληση, τη δύναμη και την αγάπη του να κάνει αυτό που ο φίλος του και πατέρας μου θα ήθελε.

Ελπίζω και εύχομαι να βρεθούν άνθρωποι που θα αγαπούν και θα ονειρευονται τον Παλληνιακο, όπως ο Κιούρκος Σωκράτης, που είτε θέλει είτε δεν θέλει η τοπική κοινωνία επλεξε το όνομα του στην ιστορία του. Έπαιξε, ωριμασε ποδοσφαιρικά, ξεκίνησε την προπονητικη του καριέρα, κατόρθωσε να είναι παρών σε κάθε επιτυχία του με ανοδους και συμμετοχές σε ημιτελικά κυπελλων όπως κανένας άλλος συνάδελφος του στο πέρασμα τους. Δυστυχώς έκλεισε την καριέρα του με άδοξο τρόπο στην ομάδα της καρδιάς του και είμαι σίγουρη πως αυτή ήταν και η επιθυμία του. Ήξερε κάθε πέτρα μέσα στο γήπεδο. Δεν εκμεταλλευτηκε ποτέ καταστάσεις και πάντα ως κινητήρια δύναμη του είχε τον ” έρωτα ” του για τον Παλληνιακο.

Μέσα στα χρόνια είχε ανθρώπους που τον πολέμησαν μέχρι την τελευταία ημέρα αλλά είχε και ανθρώπους που τον στήριξαν. Σε εκείνους θέλω να σταθώ, παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους που ξέρουν τι σήμαινε για εκείνον κάθε στιγμή μεσα στο γήπεδο! Σας ευχαριστώ όλους.

Θέλω να κλείσω με τον μπαμπά μου λοιπόν ”Δεν με απασχολει αν θα με πουν καλό ή κακό προπονητή. Δεν θα δώσω όμως το δικαίωμα να με πει έστω και ένας κακό άνθρωπο”
Καλή συνέχεια σε όλους.

Πηγή: zwpallini.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.