Το «Fear the Walking Dead» υπόσχεται μια «καλή μέρα» στους κατοίκους του Λος Αντζελες

Το πρώτο teaser του spin-off του «The Walking Dead» έκανε την πρεμιέρα του στο μεγάλο φινάλε του πέμπτου κύκλου της σειράς.

«Από την αρχή του “Walking Dead”, μας ρωτούσαν τι ακριβώς συμβαίνει σε άλλα μέρη της αποκάλυψης των νεκροζωνταντών. Μέσα από αυτή τη νέα σειρά, θα το μάθουμε».
Με αυτά τα λόγια ο Πρόεδρος του τηλεοπτικού δικτύου AMC ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες το spin-off του “Walking Dead” που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το καλοκαίρι, με τον πρώτο του κύκλο να αποτελείται από έξι ωριαία επεισόδια και τον δεύτερο κύκλο να ετοιμάζεται για πρεμιέρα το 2016.

Ο πιλότος της νέας σειράς που έχει τίτλο «Fear the Walking Dead» υπογράφεται από τον Ρόμπερτ Κέρκμαν (ο άνθρωπος πίσω από το «Walking Dead») και τον παραγωγό Ντέιβ Ερικσον του «Sons of Anarchy», ενώ η δράση μεταφέρεται στο Λος Αντζελες με το καστ να αποτελείται από τους Κλιφ Κέρτις, Κιμ Ντίκενς, Φρανκ Ντιλέινι και Αλίσια Ντέμπναμ Κάρεϊ.

Το πρώτο teaser της σειράς – που φυσικά δεν αποκαλύπτει τίποτα περισσότερο από τα προφανή – προβλήθηκε μαζί με το τελευταίο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου του «The Walking Dead» που μπορείτε να δείτε σήμερα στο ελληνικό FOX, αμέσως μετά την Αμερική.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη δέσμευση για τους δύο κύκλους, μια σοβαρή ένδειξη πίστης από το δίκτυο AMC», δηλώνει ο Ρόμπερτ Κέρκμαν.

«Προσωπικά εκλαμβάνω την εμπιστοσύνη τους ως ένα σημάδι ότι πιστεύουν, όπως κι εμείς, πως καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι αυθεντικό που θα αποτίσει φόρο τιμής στην πρωτότυπη σειρά και θα διευρύνει τον κόσμο που δημιουργήσαμε, αλλά θα έχει να πει και κάτι καινούριο για την ιστορία. Είμαι ευγνώμων που έχουμε την ευκαιρία να αφηγηθούμε αυτήν την απίστευτη ιστορία και να δείξουμε στους φανατικούς θαυμαστές πως πραγματικά δεν έχουν δει ακόμη τίποτα όσον αφορά το “Walking Dead”.»

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.