Το «Game of Thrones/Monopoly» παιχνίδι είναι εδώ!

Το ΗΒΟ Store ανακοίνωσε ότι σύντομα η θρυλική επιτραπέζια Monopoly θα κυκλοφορεί και στην ειδική «Game of Thrones» έκδοσή της. Αναρωτιόμαστε ποιο κομμάτι του Γουέστερος είναι το καλό, το κίτρινο…

monopoly got2

«Winter is coming!» Οπότε τι καλύτερο από επιτραπέζια παιχνίδια με φίλους; Κάτι τέτοιο θα σκέφτηκαν οι δαιμόνιοι δημιουργοί του GoΤ και συνεργάστηκαν με τους κατόχους των δικαιωμάτων του πιο διάσημου επιτραπέζιου για να δημιουργήσουν την «Game of Thrones» εκδοχή του. Ετοιμαστείτε λοιπόν για το απόλυτο παιχνίδι – το «Game of Thrones Monopoly»!

«Ποιος θα κυριαρχήσει στα βασίλεια του Γουέστερος, στη συλλεκτική Monopoly – Game of Thrones Collector’s Edition;» μας προκαλεί το ΗΒΟ. «Η κάρτα του παιχνιδιού θα εμφανίζει γνωστές στους φανς τοποθεσίες από τα βιβλία και τη σειρά – τα Castle Black, Winterfell, King’s Landing θα είναι προς πώληση, ενοικίαση, ανταλλαγή για τους επιδέξιους παίκτες που αποσκοπούν στον Σιδηρούν Θρόνο…»

Πόσο ακριβείς θα είναι οι αναφορές και πόσο σχετικές με το κλασικό παιχνίδι οι μεταφορές στον μεσαιωνικό κόσμο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν δεν γνωρίζουμε.

Αμφιβάλουμε αν θα υπάρχει free parking για τους δράκους της Ντενέρις παράδειγμα, αλλά σκεφτείτε τι θα σημαίνει «φυλακή» στο Γουέστερος…

Από ό,τι μαθαίνουμε κομμάτια του παιχνιδιού περιλαμβάνουν: ένα αυγό δράκου, ένα μαύρο κοράκι με τρία μάτια (three-eyed raven), έναν white walker, ένα στέμμα και φυσικά τον Σιδηρούν Θρόνο. Χωριά, κάστρα και πανδοχεία αντικαθιστούν τα πράσινα σπίτια και τα κόκκινα ξενοδοχεία.

Πάντως ενώ η κλασσική έκδοση της Monopoly απευθύνεται σε ηλικίες από 8 ετών και πάνω, η βία και η ιδιαιτερότητα του κόσμου του Γουέστερος υπαγορεύει τα συλλεκτικά Game of Thrones Monopoly να είναι για παίκτες άνω των 18 χρονών. Θα κοστίζει 60 δολάρια και θα κυκλοφορήσει σύντομα, μέσα στο 2015.

(πηγή: flix.gr)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.