Το True Detective ‘προσλαμβάνει’ πορνοστάρ για σκηνή οργίου

Η δεύτερη σεζόν του πολυαναμενόμενου True Detective έρχεται και μαζί της αποκαλύπτονται νέα στοιχεία

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του 2014 και η δεύτερη σεζόν της αναμένεται με περισσή προσμονή από τους οπαδούς της σε όλο τον πλανήτη.

O νέος κύκλος της σειράς “True Detective” δεν έχει στο επίκεντρο του τον Rust Cohle αλλά θα έχει και πάλι, ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter η πλοκή της νέας ιστορίας θα έχει στο επίκεντρο της μια δολοφονία, που θα συνδέεται με σκάνδαλο διαφθοράς σε σιδηροδρομική εταιρεία.

Σε ένα εκ των νέων επεισοδίων θα υπάρχει μάλιστα και μια τεράστια σκηνή οργίου στην οποία θα συμμετέχουν και δύο επαγγελματίες πορνοστάρ.

Πρόκειται για τις 24χρονες Amia Miley και Peta Jensen που συμφώνησαν με την HBO για να γίνουν οι κεντρικές πρωταγωνίστριες σε μια σκηνή που θα θυμίζει το “Eyes Wide Shut”.

Η Miley εμφανίστηκε μάλιστα και στο remake του Power Rangers (!).

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του νέου κύκλου θα είναι οι Colin Farrell και Vince Vaughn. Άγνωστο το αν θα εμφανιστούν και στη σκηνή του οργίου.

Στα του σεναρίου τώρα. Σύμφωνα με το Movie Pilot, η νέα σεζόν θα ανοίξει με την αποκάλυψη ενός πτώματος διεφθαρμένου πολιτικού. Στο στήθος του θα εμφανίζονται χαραγμένα σατανιστικά σύμβολα. Την υπόθεση αναλαμβάνουν οι Colin Farrell και Taylor Kitsch.

Στην πορεία αποκαλύπτεται πως ο πολιτικός είχε συναλλαγές με έναν επικεφαλής της τοπικής μαφίας (Vince Vaughn) και ήταν γνωστός για τις σαδομαζοχιστικές του προτιμήσεις. Εκεί προφανώς, “κολλάει” και το όργιο. Λίγο πριν τη δολοφονία του ήταν κοντά σε μία συμφωνία που θα έλυνε το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πολιτείας του.

Τα υπόλοιπα, εν καιρώ. Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν άλλωστε, αναμένεται το καλοκαίρι του 2015.

(πηγή: news247.gr)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.