Τραγωδία: Γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής ο ένας νεκρός στο τροχαίο της Κηφισίας! (φωτό)

Θρήνος για την οικογένεια του ΑΟΚ Φαλήρου. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας Χρήστος Τσιάμης βρήκε τραγικό θάνατο χθες τα ξημερώματα , όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα για άγνωστο λόγο προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη επί της λεωφόρου Κηφισίας.

Ο θάνατος του Χρήστου, όπως και του 21χρονου φίλου του ,ήταν ακαριαίος ενώ σοβαρά τραυματίστηκε η οδηγός του αυτοκίνητου 21 ετών και πιο ελαφρά οι δυο άλλοι νέοι.

Ο Χρήστος Τσιάμης είχε αποκτηθεί πέρυσι από τον Αθηναϊκό σαν μεσοεπιθετικός και την χρονιά που πέρασε ήταν βασικό στέλεχος του ΑΟΚ Φαλήρου με τον οποίο σημείωσε πέντε τέρματα .

tsiamis christos

Συγκλονισμένοι ήταν χθες όλοι στον σύλλογο. «Είναι φοβερό δεν μπορούμε να το πιστέψουμε . Ο Χρήστος ήταν από τα καλύτερα παιδιά στην ομάδα και φέτος θα ήταν η χρονιά του , όπως είχε δείξει μέχρι τώρα στις προπονήσεις » δήλωσε ο κορυφαίος παράγοντας του συλλόγου Βασίλης Σπατούλας που θα ζητήσει σήμερα από την ΕΠΣΠ , αν γίνεται, να αναβάλλει τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕ Νίκαια , αφού ψυχολογικά όλοι οι παίκτες δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.…

Πηγή: filathlos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.