Τριγλία: Ατυχία και δοκάρια της στέρησαν την νίκη.Τριγλία -Ατρόμητος Πειραιά 1 – 1 (βίντεο)

Ματσάρα με τα όλα της! Τριγλία και Ατρόμητος Π. στα πλάισια της 18ης αγωνιστικής για τον 4ο Όμιλο της Γ΄Εθνικής, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους λιγοστούς (γιατί άραγε;) φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ραφήνας και στους φίλους του irafina.gr που μετέδωσε ζωντανά τον αγώνα με την συνεργασία του sportaltv.gr.

Το τελικό σκορ 1-1 αδικεί τους γηπεδούχους , που είχαν τρία δοκάρια, κλασσικές ευκαιρίες, την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης δύο λεπτά  πριν το 90΄. Οι παίκτες του Ατρόμητου Πειραιά δεν τα παράτησαν και δικαιώθηκαν στο τέλος.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 2’ είχαν δοκάρι σε σουτ του Χρυσάφη έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο ίδιος παίκτης στο 10’, πλάσαρε άστοχα από πλεονεκτική θέση, ενώ ο Βεστάκης στο 12’, τριπλασίασε τις χαμένες ευκαιρίες για την Τριγλία, καθώς νικήθηκε σε σουτ εξ επαφής, από τον Παπαδόπουλο. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο 22’, όμως ο Παππάς είπε «όχι», στην κεφαλιά που επιχείρησε ο Αργυρίου. Η Τριγλία είχε δεύτερο δοκάρι στο 31’, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρυσάφη.
Η ομάδα της Ραφήνας ήταν καλύτερη και έχασε ακόμα μία ευκαιρία, όταν ο Βεστάκης σε τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο, δεν κατόρθωσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, πλασάροντας πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το πολυπόθητο γκολ για τους γηπεδούχους, «ήρθε» στο 45’. Ο Χρυσάφης έβγαλε υπέροχη κάθετη πάσα, στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου, στον Τσιούμα, ο οποίος με εξίσου όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ο Βεστάκης σπατάλησε ακόμη μία σπουδαία ευκαιρία στο 73’, σουτάροντας ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου από τη μικρή περιοχή. Ο Ζέκιο στο 78’ επιχείρησε σέντρα-σουτ, ωστόσο έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 88’ ήταν η σειρά του Ατρόμητου να σκοράρει. Ο Γεωργιάδης σέντραρε και ο Αργυρίου που ήταν αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας της Τριγλίας, νίκησε με κεφαλιά τον Παππά, κάνοντας το 1-1. Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους, όμως το φάουλ του Χρυσάφη, «έβγαλε» με ωραία εκτίναξη τη δεξιά του γωνία, ο Παπαδόπουλος.

Εν κατακλείδι το ματς ήταν για γερά νεύρα. Είχε ρυθμό, φάσεις, γκολ, νεύρα, ένταση και πρόσφερε πολλές συγκινήσεις. Οι δύο ομάδες δικαιολόγησαν πλήρως τον χαρακτηρισμό «ντέρμπι» και απέδειξαν πως παίζουν καλό ποδόσφαιρο.

Διαιτητής ήταν ο Αδαμόπουλος, με βοηθούς τους Καραλή και Λάττα.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Παπασπύρου): Παππάς Δ., Τσιούμας (85’ Σταμπέλος Δ.), Μεϊμάρογλου, Ντούμπερετ, Λαζούρας, Σκαφίδας, Σταμπέλος Γ., Μάντζης (77’ Ζέκιο), Βεστάκης, Χρυσάφης, Κότσι (57’ Γκίκας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Χατζηαλέξης): Παπαδόπουλος, Στεφανής, Γιαννουλάκης (77’ Δανάσης), Ματζώρος, Τερζής, Στρατής, Γεωργιάδης, Καψαλόποδας (65’ Παναγιωτόπουλος), Αργυρίου, Κατσαβριάς (83’ Ράπτης), Σουλελές.

Δείτε ξανά ολόκληρο τον αγώνα 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.