Γκέλα και δίκαιη ήττα η Τριγλία, 1-2 από την Γλυφάδα (αναλυτικό ρεπορτάζ)

Μετά από μια μέτρια εμφάνιση  η Τριγλία έχασε στην Ραφήνα από την Γλυφάδα 1-2 και πρέπει επειγόντως να συνέλθει αν θέλει να μην μπει σε περιπέτειες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια. Τα γκολ σημείωσαν οι Μάντζης 42΄, Μπούμπας 71΄και Κόντης 91′. Πριν το νικητήριο γκολ η Γλυφάδα απώλεσε πέναλτι στο 87΄. Το εκτέλεσε ο Μάνας και απέκρουσε ο Παππάς.

triglia glyfada5

Με τον τεχνικό της διευθυντή Στάθη Ασλάνογλου (μέχρι την πρόσληψη νέου προπονητή) στον πάγκο της η Τριγλία, δεν μπόρεσε να παίξει καλή μπάλα κόντρα στην Γλυφάδα και μοιραία γνώρισε την ήττα. Κι από την στιγμή που πέρασε εκτός ο Χρυσάφης, η ομάδα «κόπηκε» στα δύο και «κάθισε». Χωρίς το κλασικό δεκάρι τους οι κιτρινόμαυροι έχασαν την δύναμη τους στο κέντρο αλλά και επιθετικά γιατί δεν έβγαιναν μπαλιές στους φορ. Ούτε βέβαια στα στημένα μπόρεσαν να απειλήσουν χωρίς τον Χρυσάφη.

triglia glyfada6

Η ομάδα του Τσίρκοβιτς από την άλλη έδειξε πολύ καλά στοιχεία, με δυνατή άμυνα και καλή κυκλοφορία της μπάλας χάρη στην τριάδα Τσιάτσιου, Κόντη, Μάνα, μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης και να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Η Γλυφάδα στηριζόμενη στις πολλές και καλές μεταγραφές που έκανε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πάει απ το καλό στο καλύτερο.

triglia glyfada2

ΤΟ Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και είχαν δύο σουτ στο πρώτο δεκάλεπτο με τους Κόντι και Πετρόφ που πέρασαν άουτ.
Η Τριγλία που είχε εκτός του Τσέπα (σημαντική απώλεια) κατέβηκε με το γνωστό σχήμα 4-3-3, τους Λαζούρα, Μεϊμάρογλου στο κέντρο της άμυνας, τον Γκίκα και τον Τσιούμα στα πλάγια, στα χαφ Ντούμπερετ, Σκαφίδα, και Χρυσάφη κι επιθετική τριάδα τους Μάντζη, Ζέκιο, Χρυσάφη. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους έγινε στο 22΄όταν ο Χρυσάφης σούταρε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε κι ένα σουτ του Μάντζη στο 26΄.
Ο Βεστάκης απώλεσε ίσως την πιο καλή ευκαιρία του ημιχρόνου όταν στο 30΄βρέθηκε από αριστερά και από καλή θέση σούταρε αλλά ο Θωμάς έδιωξε την μπάλα. Ο Μάνας είχε ένα ανάποδο ψαλίδι πάνω απ τα δοκάρια του Παππά στο 32΄ενώ στο 39΄υπήρξαν διαμαρτυρίες των παικτών της Τριγλίας για χέρι αμυνόμενου μέσα στην περιοχή, χωρίς όμως ο διαιτητής να σημειώσει κάτι.
Στο 42ο λεπτό η Τριγλία ευτύχησε να πετύχει γκολ με τον Μάντζη (1-0) ύστερα από δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στη γωνία του Θωμά, ο οποίος παρά την προσπάθειά του δεν μπόρεσε να αποκρούσει την μπάλα.

ΤΟ Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη η Γλυφάδα πήρε την υπεροχή στο χώρο του κέντρου, αλλά στο πρώτο 15λεπτο δεν δημιούργησε φάσεις. Αντίθετα ένα σουτ-φάουλ του Χρυσάφη πέρασε λίγο άουτ. Από κει και μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες και η καλύτερη ήταν στο 60΄με τον Μάνας που μπήκε από αριστερά κι από καλή θέση σούταρε άουτ.
Στο 70΄ο Παππάς θα δεχτεί την κίτρινη κάρτα γιατί χωρίς λόγο βγήκε από την μεγάλη περιοχή κι ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι. Από αυτό το φάουλ προήλθε η ισοφάριση με κεφαλιά του αρχηγού Μπούμπα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και την μη έξοδο του γκολκίπερ Παππά..
Μετά την ισοφάριση όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κοντά να σημειώσουν δεύτερο γκολ παρά οι γηπεδούχοι. Είχε προηγηθεί και η αλλαγή του Χρυσάφη, οπότε ευκαιρίες η Τριγλία πολύ δύσκολα έκανε.
Στο 84΄ο Κόντι σούταρε λίγο άουτ. Στο 87΄ανατράπηκε μες την περιοχή ο ίδιος παίκτης κι ο διαιτητής σφύριξε την εσχάτη των ποινών. Ο ισπανός Μάνας ανέλαβε να το εκτελέσει αλλά με μια εξαιρετική απόκρουση ο Παππάς γλίτωσε την ομάδα του από το 1-2. Κάτι που έγινε όμως αργότερα στο 91΄όταν ο γνωστός από την θητεία του στον Πανιώνιο, Κόντι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε όμορφα τον τερματοφύλακα των κιτρινόμαυρων, σκορπώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους συμπαίκτες και στον πάγκο της ομάδας του.

Να σημειώσουμε ότι ο ισπανός χαφ της Γλυφάδας, ο Μάνας ήρθε στην πατρίδα μας μετά από παρότρυνση του συμπατριώτη του και τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ρομπέρτο. Και επειδή ήθελε να μένει στην περιοχή των νοτίων προαστίων αποφάσισε να παίξει μπάλα στην Γλυφάδα. Πριν αγωνιζόταν στην Ιταλία. Είναι παίκτης ο οποίος από την πρώτη στιγμή στον αγώνα ξεχώρισε για τις ικανότητές του και την ποιότητά του.

triglia glyfada3

triglia glyfada1

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Κακριδής με βοηθούς τους Μπούμπα και Σπηλιώτη του Συνδέσμου Κορινθίας.

Τριγλία (Ασλάνογλου): Παππάς, Γκίκας, Μειμάρογλου, Λαζούρζς, Ντούμπερετ, Σκαφίδας,Τσιούμας, Μάντζης, Βεστάκης, Χρυσάφης (68΄Κότσι), Ζέκιο.

Γλυφάδα (Τσίρκοβιτς): Θωμάς, Τσιτοφώτος, Σινάνης, Παϊκόπουλος (61΄Πετούρης), Ίλιεφ, Μπούμπας, Παναγόπουλος (50΄Μήτρου), Τσιάτσιος, Κόντι, Μάνας, Πετρόφ (45΄Αραμπατζής).

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.