Τριγλία: Ο Ηρόδοτος, οι προσθήκες και η πίτα

Να ξεχάσουν την ήττα 1-2 από τον Ιωνικό στη Νίκαια προσπαθούν στην Τριγλία παίκτες και προπονητής μια και ακολουθεί άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή (15.00) στην Ραφήνα κόντρα στον Ηρόδοτο και πρέπει πάση θυσία να επανέλθουν στις επιτυχίες.
Όσοι δεν είδαν πάντως ζωντανά το παιχνίδι μέσω του irafina.gr μπορούν να το παρακολουθήσουν στο http://www.sportaltv.gr/index.php/live.

triglia fasi

Όσον αφορά στους χθεσινούς αγώνες με τρίποντα συνέχισαν οι πρωτοπόροι του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κισσαμικός και Κηφισιά.

Οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-0 εντός έδρας της Γλυφάδας και βρίσκονται στην κορυφή με 30 βαθμούς, έναν περισσότερο από την ομάδα των Βορείων προαστίων που επικράτησε 1-0 εντός του Εθνικού Πειραιώς. Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο ιωνικός με τον Ατρόμητο Πειραιά, που νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟ Κρουσσώνα με 2-1.

Τα αποτελέσματα:

Γιούχτας – Αστέρας Βάρης 0-1
Κισσαμικός – Γλυφάδα 2-0
Ηρόδοτος – Αναγέννηση Ιεράπετρας 3-0
Ηλυσιακός – Νέα Ιωνία 1-1
Κηφισιά – Εθνικός Π. 1-0
ΠΑΟ Κρουσσώνα – Ατρόμητος Π. 1-2
Ιωνικός – Τριγλία Ραφήνας 2-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 15 αγώνες)

1. Κισσαμικός 30
2. Κηφισιά 29
3. Ιωνικός 27
4. Ατρόμητος Π. 27
5. Αστέρας Βάρης 23
6. Τριγλία 21
7. ΠΑΟΚ Κρουσσώνα 21
8. Ηλυσιακός 18
9. Γιούχτας 18
10. Ν. Ιωνία 17
11, Εθνικός 15
12. Ηρόδοτος 8
13. Γλυφάδα 8
14. Αναγ. Ιεράπετρας 4

Τρεις ήρθαν, δύο έφυγαν

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ενημερώνει τους φίλους της ομάδας την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Παππά Νικολάου, Τσιούμα Παναγιώτη και Ζήκου Μάνη.

Ο Νικόλαος Παπάς είναι 22 ετών και αγωνίζεται στο κέντρο. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Εθνικό Νέας Μάκρης, απ’ όπου μεταπήδησε στον Θησέα Νέας Μάκρης.

Ο Παναγιώτης Τσιούμας είναι ακραίος αμυντικός που παίζει με ευχέρεια και στις δύο πλευρές της άμυνας και είναι 21 ετών. Αποκτήθηκε από την ΠΑΕ Καλλιθέα, ενώ προηγούμενες ομάδες που αγωνίσθηκε ήταν ο Εθνικός Πειραιώς και ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου.

Ο Ζήκος Μάνης είναι 18 ετών, τερματοφύλακας. Αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Ιεράπετρας, όπου είχε δοθεί δανεικός από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ-18.

Επίσης ανακοινώνεται η αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών Παύλου Λάσκαρη και Δημήτρη Κολοκοτρώνη. Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας τους ευχαριστεί για την έως τώρα προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Η κοπή της πίτας

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 η Διοίκηση της Τριγλίας καλεί τους φίλους της ομάδας στο “DIANGELO” για την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.