Τριγλία-Φωστήρας-ΟΦΗ: Η μάχη για την άνοδο και οι “επικίνδυνες αποστολές”

Μονομαχία για τρεις, Φωστήρα, Τριγλία και ΟΦΗ, όσον αφορά την άνοδο στη Football League στον 4ο Όμιλο της Γ΄Εθνικής. Η Τριγλία Ραφήνας μετά τα τελευταία αποτελέσματα είναι συγκάτοικος με τον ΟΦΗ στη δεύτερη θέση και στους 39 βαθμούς, έχοντας αμφότεροι 6 πόντους λιγότερους από τον πρωτοπόρο Φωστήρα των 45.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ

Το αβαντάζ για τον Φωστήρα είναι το +6 στην κορυφή από ΟΦΗ και Τριγλία Ραφήνας, με την Τριγλία έχει και υπέρ του την ισοβαθμία (1-1 στον Ταύρο, διπλό 1-2 στη Ραφήνα), ενώ έχει κερδίσει τον ΟΦΗ στον Ταύρο (1-0).

Τον περιμένουν δυνατές δοκιμασίες στην Αθήνα με ομάδες που ενώ ξεκίνησαν με υψηλούς στόχους, έχουν μπλέξει σε περιπέτειες όσον αφορά τη σωτηρία (Ηλυσιακός, Κηφισιά), όπως και το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Εθνικό Πειραιώς στο Μοσχάτο, ενώ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τρεις Κρητικές ομάδες (ΠΑΟ Κρουσώνα, Επισκοπή, ΟΦΗ).

Ειδικά στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΟΦΗ υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να κριθεί το πρωτάθλημα – άνοδος στην έδρα του δεύτερου στο «Γεντί Κουλέ».

ΤΡΙΓΛΙΑ 

Η Τριγλία Ραφήνας, θα παίξει εκτός με την Κηφισιά που «καίγεται» αυτή την περίοδο για βαθμούς, θα ταξιδέψει στη Ρόδο για ν’ αντιμετωπίσει, τον δύσκολο, ιδιαίτερα στο σπίτι του, Ιάλυσο, θα κατέβει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», ενώ θα πάει και στη Βάρη για ν’ αγωνιστεί με τον Αστέρα που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού αλλά έχει ελπίδες ν’ ανέβει πάνω από αυτήν.

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει και τον Φωστήρα και την Τριγλία στο σπίτι του, το «Γεντί Κουλέ». Αν μπορέσει να αξιοποιήσει την έδρα του τότε οι πιο επικίνδυνοι εκτός έδρας αγώνες του είναι ουσιαστικά δύο: H πρώτη στο πλαστικό αλλά μεγάλο αγωνιστικό χώρο της Βάρης απέναντι στον Αστέρα που συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή του στη Γ’ Εθνική και η δεύτερη με τον Ιωνικό στη Νεάπολη, σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα.

Το συμπέρασμα είναι ότι και τους τρεις μνηστήρες για την άνοδο περιμένουν επικίνδυνες αποστολές, αλλά όλοι θα προσπαθήσουν να έχουν τις λιγότερες ή καθόλου απώλειες για να πετύχουν τον στόχο τους. 

Αναλυτικά το πως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή βαθμολογικά, αλλά και η συνέχεια 11 αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος:

1. Φωστήρας 45 β.: Ηλυσιακός (εκτός), Τράχωνες Αλίμου, Αστέρας Βάρης, Εθνικός Πειραιώς (εκτός), ΑΕ Ηρακλείου, Κηφισιά(εκτός), ΑΟ Γλυφάδας, ΠΑΟ Κρουσώνα (εκτός), Ιάλυσος, Επισκοπή (εκτός), ΟΦΗ (εκτός).

2. Τριγλία Ραφήνας 39β: ΑΕ Ηρακλείου, Κηφισιά (εκτός), ΑΟ Γλυφάδας, ΠΑΟ Κρουσώνα, Ιάλυσος (εκτός), Επισκοπή, ΟΦΗ (εκτός), Ερμής Ζωνιανών, Ατρόμητος Πειραιώς (εκτός), Αστέρας Βάρης (εκτός), Ιωνικός.

3. ΟΦΗ 39β: ΠΑΟ Κρουσώνα (εκτός), Ιάλυσος, Επισκοπή (εκτός), Αστέρας Βάρης (εκτός), Ερμής Ζωνιανών, Ατρόμητος Πειραιώς (εκτός), Τριγλία Ραφήνας, Ιωνικός (εκτός), Ηλυσιακός, Τράχωνες Αλίμου (εκτός), Φωστήρας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.