Τρομακτικό ατύχημα σε τσίρκο: Ακροβάτισσα έπεσε στο κενό! (βίντεο)

Με κομμένη την ανάσα και το αίμα… παγωμένο, εκατοντάδες θεατές έγιναν μάρτυρες ενός σοκαριστικού ατυχήματος σε τσίρκο της Ρωσίας.

Η 21 χρονη Kseniya Elkina γλίστρησε από τα χέρια του παρτενέρ της κατά τη διάρκεια του σόου τους, στο πλαίσιο του Idol-2015 Festival της Μόσχας, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει ελεύθερη πτώση, δέκα περίπου μέτρα πάνω από το έδαφος.

Ως εκ θαύματος ωστόσο, η άτυχη Ρωσίδα δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό, παρά το γεγονός ότι κάποιοι εξέφρασαν αρχικά φόβους ακόμα και για την ίδια της τη ζωή, αφού παρέμεινε ακίνητη στο έδαφος, για αρκετά λεπτά μετά την πτώση της.

Όπως ήταν φυσικό, η παράσταση διακόπηκε αμέσως, ενώ η Elkina μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο τραυματισμός της δεν ήταν σοβαρός.

Αφού μάλιστα αναρρώσει από μια μικρή χειρουργική επέμβαση, θα είναι και πάλι σε θέση να συνεχίσει την πολλά υποσχόμενη καριέρα της.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η νεαρή Ρωσίδα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, θεωρείται έμπειρη ακροβάτισσα (γι΄ αυτό ίσως και να μην είχε πάρει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας), αφού συμμετέχει σε παραστάσεις από τα 10 της χρόνια.

«Ή είχε άγχος ή ήταν πολύ κουρασμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Askold Zapashny, υπεύθυνος του φεστιβάλ.

Πηγή: newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.