“Τρώω ξύλο κάθε μέρα! Νίκο, δεν αντέχω!” – Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Τατιάνας

Σόκαρε τους πάντες. Οι δηλώσεις της έσκασαν σαν βόμβα, αφού κανείς δεν γνώριζε τα όσα ζει όταν κλείνει την πόρτα του σπιτιού της. Δίχως να μασά τα λόγια της η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε για πρώτη φορά πως όλα αυτά τα χρόνια πέφτει καθημερινά… θύμα κακοποίησης.

Πίσω από τον τίτλο της “σιδηράς κυρίας” της δημοσιογραφίας και τους τηλεοπτικούς προβολείς ένα αγκάθι “ματώνει” την ψυχή της. Αν και πολλοί είναι εκείνοι που νομίζουν πως η ζωή της είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, η παρουσιάστρια δεν διστάζει να αποκαλύψει την πιο σκοτεινή πλευρά της.

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας σε συνδυασμό με τα “χαστούκια” που κατά καιρούς δέχεται εξαιτίας της έντονης κριτικής που της ασκείται αφήνουν έντονα σημάδια μέσα της. Θέλοντας να είναι άψογη επαγγελματίας, δικαιώνοντας εκείνους που τη θέλουν πάντα πρώτη, πολλές φορές καταπιέζει τόσο τα θέλω και τις ανάγκες της που νιώθει να μην μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτήn τη “βία”.

Η πίεση και το άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης -ειδικά στο νέο της ξεκίνημα στο “Ε”- την ακολουθούν παντού, τόσο που όταν επιστρέφει σπίτι της νιώθει έτοιμη να καταρρεύσει. Αυτός είναι και ο λόγος που, όπως παραδέχτηκε στην εκπομπή “Στα Καλά Καθούμενα”, οι νυχτερινές έξοδοι με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο μέσα στην χρονιά είναι μετρημένες στα δάχτυλά του ενός χεριού.

“Δουλεύω καθημερινά και εγώ και εκείνος 15 ώρες που όταν έρχεται το Σάββατο έχουμε φάει τόσο ξύλο που καθόμαστε ακίνητοι σε ένα κρεβάτι και μιλάμε ο ένας στον άλλον”, εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια. Όπως κάθε γυναίκα έτσι και εκείνη λαχταρά μια ξένοιαστη βόλτα με τον σύζυγό της και βλέποντας αυτή της την επιθυμία όλο και να απομακρύνεται, δεν αντέχει και ξεσπά. “Μου λείπει να βγούμε. Δεν πάμε πουθενά, το πολύ πολύ σε κάποιο θέατρο ή μια συναυλία και αυτό πέντε φορές τον χρόνο”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, γνωρίζει πως αυτό είναι το τίμημα της δουλειάς της, γι’ αυτό φροντίζει τα καλοκαίρια να αναπληρώνει το κενό.

ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗ/ Περιοδικό YES

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.