Τσικλητήρας Πύλου – Θύελλα Ραφήνας (17.00) με φόντο τον τελικό. Μπ. Μπήλιος: Θέλουμε και αυτή την κούπα!

Σε λίγες ώρες (17:00), στην Πύλο της Μεσσηνίας, η «νταμπλούχος» ΕΠΣΑΝΑ, Θύελλα Ραφήνας διεκδικεί την πρόκρισή της σε άλλον έναν τελικό αυτόν του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΟ και στον ημιτελικό της διοργάνωσης αντιμετωπίζει τον τοπικό Τσικλητήρα Πύλου.

Η αποστολή της Θύελλας βρίσκεται από χθες στην Μεσσηνία. Ο προπονητής Πέτρος Τσιγκούλης δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Σερέτη που είχε αποβληθεί στον προηγούμενο αγώνα, τον τραυματία Οικονόμου και τον Προδρόμου λόγω εργασίας.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Παναγιωτόπουλος – Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), Σιδέρης (Αχαΐας).

Μπήλιος: «Θέλουμε και αυτή την κούπα»

Εδώ που έφτασε η Θύελλα Ραφήνας δεν μπορεί παρά να τα δώσει όλα για να διεκδικήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του στο SportalTV και στον Μπάμπη Πουλούτση ο πρόεδρος της ομάδας Μπάμπης Μπήλιος.

«Πλέον θέλουμε και αυτή την κούπα. Εδώ που φτάσαμε θα τα δώσουμε όλα για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο και υπάρχει αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα ότι θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο Μπάμπης Μπήλιος και συνέχισε: «Σίγουρα το έργο μας δεν είναι εύκολο και θα χρειαστούμε και την τύχη με το μέρος μας. Ωστόσο, έχουμε σταθερότητα το τελευταίο διάστημα και νομίζω ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε στον τελικό. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές απουσίες και είναι όλοι πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουν».

mpilios proedros thiella

Στον άλλο ημιτελικό, το Σούλι Παραμυθιάς αντιμετωπίζει τον Νέστο Χρυσούπολης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.