Τόλης Πικουλίδης: Μην πυροβολείτε τον τερματοφύλακα

Με σχόλιο που ανήρτησε στο διαδίκτυο ο Τόλης Πικουλίδης υψώνει ασπίδα προστασίας στον 18χρονο τερματοφύλακα της Τριγλίας Μάνη, που έπαιξε στον αγώνα με τον Ηλυσιακό και φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε. Γράφει λοιπόν ο Τόλης και νομίζω ότι αξίζει να διαβάσετε την αποψή του.

“Εχθές Κυριακή έγινε ένα άτυχο αποτέλεσμα για την Τριγλία με τον Ηλυσιακό, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της ομάδας. Επειδή άκουσα ότι τον κράζανε στο γήπεδο, και το βράδυ στα στέκια το ίδιο, να θυμίσω ότι πρόκειται για ένα ταλαντούχο 18χρονο που αν δουλευτεί σωστά θα πάει ψηλά, πρέπει ότι και επίπτωση να έχει αυτή η ήττα να στηριχτεί και όχι να καεί.Η ευθύνη της επιλογής του δεν είναι δικιά του, αλλά και η χρησιμοποίηση του σε ένα κρίσιμο παιχνίδι κάτι λέει για την αξία του, μην τον στήσουμε στον τοίχο”.

manis termatofilakas2

Εμείς συμφωνούμε 100% με τον Τόλη, απλά να προσθέσουμε ότι η κριτική είναι σεβαστή αν είναι καλοπροαίρετη και όχι κατευθυνόμενη. Άλλωστε η κριτική μπορεί να βελτιώσει κάποιον, αλλά μπορεί και να τον ισοπεδώσει.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψή του και στο μυαλό του καθενός έγκειται να καταλάβει αν αυτή η άποψη είναι σωστή ή λάθος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.