Τότε που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ποδοσφαιριστής! (φωτό)

Μπορεί ούτε ο ίδιος να μην θυμάται ότι κάποτε στα νιάτα του έπαιξε ποδόσφαιρο για μικρό χρονικό διάστημα. Όμως οι συμπαίκτες του σε ανεξάρτητη ομάδα της περιοχής των Αμπελοκήπων όπου πήγαινε σχολείο, το θυμούνται. Και μάλιστα μιλούν για έναν καλό επιθετικό που είχε πολύ καλή σχέση με τα δίχτυα.

Η φωτογραφία από ξερό γήπεδο της περιοχής αδιάψευστος μάρτυρας. “Ήταν ταλέντο και από τότε είχε ηγετικές τάσεις” παρατηρούν οι συμπαίκτες του. “Στα δύσκολα έπαιρνε την ομάδα πάνω του και καθάριζε το παιχνίδι” και προσθέτουν “έβαζε τα πόδια του στη φωτιά”.

Παρ΄ότι ήταν από τους μικρότερους σε ηλικία ο γκολεαντόρ της ομάδας με το 9 στην πλάτη, εμψύχωνε ακόμη και τους μεγαλύτερους. 18 χρονών αμούστακο παιδί και τον σέβονταν ακόμη και οι 30άρηδες της ομάδας!

Στο διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες, από τότε που έγινε πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας έχουν διαρρεύσει πολλές φωτογραφίες από τα παιδικά του χρόνια. Από το σχολείο, τον στρατό (ως ναύτης), την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή της Άννας Παναγιωταρέα, εφηβικές διακοπές.

Σήμερα το irafina.gr παρουσιάζει αποκλειστικά τον κ. Τσίπρα ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και προσθέτει άλλο ένα ενσταντανέ στο ιντερνετικό άλμπουμ της ζωής του.

tsipras mpala2

Από μια περίοδο μάλιστα στις αρχές της δεκαετίας του 1990 που κουρεύτηκε για να πιάνει καλύτερα τις κεφαλιές ή να ντριπλάρει τους αντιπάλους του χωρίς να του πέφτουν τα μαλλιά στα μάτια.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.