“Φαίη πρόσεχε τη νευρική ανορεξία”: Οι φωτογραφίες της Σκορδά που προκαλούν σάλο

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα, αφού η ομολογουμένως αδυνατισμένη σιλουέτα της δεν περνά απαρατήρητη. Όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που παρακολουθώντας τη Φαίη Σκορδά μέσα από τα social media και το “Πρωινό” υποστηρίζουν πως είναι στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας.

Παρότι, χαρακτηρίζεται “sexy mama” διαθέτοντας ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz, τελευταία, όπως λένε πολλοί, ο δείκτης της ζυγαριάς της έχει… πέσει επικίνδυνα.

Τα αποκαλυπτικά μίνι φορέματα και τα καυτά σορτς που επιλέγει δεν θεωρούνται πλέον τόσο ιδανικά όσο παλαιότερα, αφού κάνουν τα πόδια της να φαίνονται σαν “καλάμια”. Καθημερινά σχεδόν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram μετά το τέλος της εκπομπής της προκαλούν στους followers της έντονη ανησυχία.

Τα μηνύματα πέφτουν βροχή, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την παροτρύνουν να μην αδυνατίσει άλλο. “Φαίη πρόσεχε, είσαι πολύ αδύνατη”, “Αδυνάτισες πολύ δεν σου πάει, σαν σαραντάρα είσαι”, “Έχεις γίνει σαν φάντασμα, τρομακτική”, “Έχασες τη γοητεία σου, χωρίς καμπύλες χωρίς μαγουλάκι, τι έπαθες;”, είναι μερικά μόνο από όσα της γράφουν, θέλοντας να την προβληματίσουν.


Η ανησυχία του Λιάγκα

Η αδυνατισμένη σιλουέτα της Φαίης δεν άργησε να γίνει αντιληπτή και από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος όταν ενημερώθηκε για τον ντόρο που έχει ξεσπάσει, δεν έκρυψε την ταραχή του. Αυτό, μάλιστα, που, σύμφωνα με πληροφορίες, τον θορύβησε ιδιαίτερα ήταν πως ενώ η σύζυγός του δεν αφήνει λιχουδιά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του Διονύση Αλέρτα χωρίς να τη δοκιμάσει, αντί να παχαίνει, αδυνατίζει.

Στην σκέψη και μόνο πως τόσο καιρό η γυναίκα της ζωής του μπορεί να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα χωρίς να το γνωρίζει ούτε η ίδια αποφάσισε να αναλάβει δράση. “Την προέτρεψε να κάνει εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει”, αποκαλύπτει στενός του συνεργάτης.

Η Φαίη, αν και στην αρχή ήταν διστακτική, καθώς τον διαβεβαίωνε πως είναι πιο καλά από ποτέ, στη συνέχεια δεν του χάλασε χατίρι. Τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων, ωστόσο, έδειξαν πως χαίρει άκρας υγείας, με τα 3-4 κιλά που έχει χάσει -και τα οποία σίγουρα δεν της περίσσευαν- να οφείλονται στις αυξημένες υποχρεώσεις της. Το καθημερινό τρέξιμο για την εκπομπή της σε συνδυασμό ότι θέλει να είναι διαρκώς κοντά στους δύο γιους της παίζοντας -ακόμα κι όταν ξυπνούν το βράδυ- είναι οι αιτίες για τις οποίες καταναλώνει έξτρα θερμίδες.

πηγή : Περιοδικό YES

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.