Χρυσάφι στα πόδια της Μενεγάκη από τον ΑΝΤ1 – Αυτή είναι η πρόταση του καναλιού!

Σε σίριαλ εξελίσσεται η ανανέωση ή μη του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν για το τηλεοπτικό μέλλον της βασίλισσας της μεσημεριανής ζώνης.

Η ίδια η Μενεγάκη διέψευσε ουσιαστικά τις πληροφορίες που την ήθελαν να τα έχει βρει σε όλα με τον Alpha και να έχει ανανεώσει την συνεργασία της και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Έχετε τόση αγωνία; Αυτά τα λέτε εσείς οι δημοσιογράφοι που τα γράφετε κιόλας! Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο, ούτε έχω αφήσει ποτέ υπονοούμενο για κάτι τέτοιο! Όταν είναι να μιλήσω, θα μιλήσω…

Εγώ είμαι παρουσιάστρια, άρα το κανάλι είναι υπεύθυνο να κάνει τέτοιες ανακοινώσεις! Από εκεί και πέρα αν είναι να γίνει κάτι θα το μάθετε!

Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να με βλέπει για πολύ καιρό στην τηλεόραση όπου και αν είμαι! Στον Alpha σ’ίγουρα θα είμαι μέχρι τον Οκτώβρη και από και πέρα να μιλήσει το κανάλι..»

Για όσους δεν κατάλαβαν, η Ελένη ξεκαθάρισε ότι όλα είναι ανοιχτά για την μεταγραφή της σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό.

Λοιπον, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, στην μάχη των προσφορών για την παρουσιάστρια, έχει μπει δυνατά , το κανάλι του Αμαρουσίου, ο ΑΝΤ1 και προσφέρει στην Ελένη Μενεγάκη τα εξής:

1. Συμβόλαιο 3+1 χρόνια.
2. 35.000 ευρώ μηνιαίως.
3. Ποσοστά από τις χορηγίες μέχρι και 15%

Πρόκειται για πραγματικό χρυσάφι, που θα είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί άλλο καναλί. Όταν ρωτήσαμε την πηγή μας…» Μα δεν είναι πολλά χρήματα στην σημερινή εποχή!», εισπράξαμε ένα απλό χαμόγελο!!!

«Η Μενεγάκη είναι από μόνη της χρυσωρυχείο», λένε πάντως στο ΑΝΤ1 χωρίς να μασάνε τα λόγια τους…Σίγουρα την θέλουν πάντως στο κανάλι!!!

Οπως έχει γράψει το youweekly.gr, η Ελένη Μενεγάκη αμοίβεται απο τον Αlpha με 25.000 ευρώ μηνιαίως και δεν παίρνει τίποτα από τις χορηγίες που έρχονται στην εκπομπή της.

Πηγή: youweekly.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.