Χώρισε μετά τον αρραβώνα ζευγάρι Ελλήνων τραγουδιστών!

Τέλος μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία αρραβώνα για τον Κώστα Δόξα και την Μαρία Μακρή, που εδώ και περίπου ένα μήνα δεν είναι πλέον μαζί!

Ο νεαρός τραγουδιστής και η σέξι μελαχρινή, που γνωρίσαμε από το συγκρότημα Mystique μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, είχαν αρραβωνιαστεί κρυφά την Πρωτοχρονιά του 2012, όπως είχε αποκαλύψει ο Κώστας.

doxas makri2

Σύμφωνα με πληροφορίες, Κώστας και Μαρία αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν, θεωρώντας ότι η σχέση τους έκανε τον κύκλο της, ενώ εδώ και περίπου ένα μήνα δεν έχουν καμία επικοινωνία.

«Η Μαρία με ανέχεται εδώ και τέσσερα χρόνια. Γνωριστήκαμε όταν τραγουδούσαμε στις “Μάσκες”. Δεν έγινε τίποτα τότε, γιατί ήμουν σε άλλη σχέση. Μετά από 4 χρόνια ξαναβρεθήκαμε τυχαία και… δέσαμε. Έχουμε τέλεια σχέση και πλέον συζούμε. Μάλιστα, αν και δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου αποκαλύψω ότι την Πρωτοχρονιά του 2012 αρραβωνιαστήκαμε! Τώρα για γάμο, θα δούμε…», είχε δηλώσει στο περιοδικό «You», τον Απρίλιο του 2014, o Kώστας, ο οποίος το 2008 ντύθηκε γαμπρός, σε ηλικία 29 ετών, αλλά πήρε διαζύγιο μετά από τρεις μήνες.

Μάλιστα, το πάλαι ποτέ ζευγάρι έκανε κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αν και προτιμούσε να κρατά χαμηλούς τόνους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.