Ψυχογιός: Νέο εκδοτικό πρόγραμμα με νέες κυκλοφορίες

Καλωσορίζουμε στην εκδοτική μας οικογένεια μια από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες ξένες συγγραφείς των τελευταίων ετών.

Η Ιζαμπέλ Αλιέντε, με τις τεράστιες συγγραφικές επιτυχίες και πωλήσεις άνω των 65 εκατ. αντιτύπων παγκοσμίως, υπογράφει άλλη μία μοναδική ιστορία για την αγάπη που αντέχει στον χρόνο και υπερβαίνει σύνορα και εθνική ταυτότητα. Το βιβλίο, που έχει τίτλο Ο ΙΑΠΩΝΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ, βρίσκεται σταθερά στη λίστα των ΝΥΤ bestsellers από τον Νοέμβριο που κυκλοφόρησε και έχει μεταφραστεί σε 23 γλώσσες.

Επίσης, εκδίδουμε για πρώτη φορά στα ελληνικά τη συλλογή διηγημάτων της Βερόνικα Ροθ με τίτλο ΤΕΣΣΕΡΑ, από τον κόσμο της σειράς της Απόκλισης, η οποία έχει πουλήσει πάνω από 34 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως. Η τρίτη κινηματογραφική ταινία της σειράς που έχει σπάσει ταμεία παγκοσμίως βγαίνει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2016.

Στην ελληνική λογοτεχνία συναντάμε το νέο βιβλίο της Σόφης Θεοδωρίδου με τίτλο ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ. Πρόκειται για την ιστορία τριών κοριτσιών που θα περάσουν μέσα από χίλια κύματα, θα γνωρίσουν το καλό και το άσχημο πρόσωπο της ζωής και θα δεθούν μεταξύ τους για πάντα. Στη συνέχεια η Έφη Βενιανάκη, στο νέο της βιβλίο με τίτλο ΣΕ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟ ΡΕΥΜΑ, μάς δίνει το χρονικό μιας αυτοχειρίας μέσα από την ιστορία δύο γυναικών.

Στην ξένη λογοτεχνία, ο βραβευμένος με το «όσκαρ» αστυνομικής λογοτεχνίας CWA Dagger συγγραφέας Πολ Τζόνστονμάς δίνει το νέο του βιβλίο με τίτλο ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΘΕΩΝ. Πρόκειται για άλλο ένα μυστήριο για τον Ελληνοσκοτσέζο ντετέκτιβ Άλεξ Μαύρο, που γνωρίσαμε πρώτη φορά στο «Στίγμα της προδοσίας». Τέλος, η συγγραφέας Κάρολιν Έρικσον, μία από τις πιο ελπιδοφόρες νέες φωνές της Σουηδίας, έρχεται με ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά ψυχολογικά θρίλερ της χρονιάς: ΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ είναι ένα βιβλίο με συνεχείς ανατροπές μέχρι το τέλος!

Στην κατηγορία γενικών γνώσεων, ο αγαπημένος ψυχολόγος Γιώργος Πιντέρης, στο νέο του βιβλίο με τίτλο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ;, κάνει μια ανάλυση, δοσμένη με πηγαίο χιούμορ, για την έλλειψη συντροφικότητας και τη μοναξιά που βιώνουν γυναίκες και άντρες στην εποχή μας, ενώ ο γνωστός Ισπανός ψυχολόγος Ραφαέλ Σανταντρέου μάς μαθαίνει την ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ. Το βιβλίο κυκλοφορεί σε 15 χώρες, έχει πουλήσει πάνω από 200.000 αντίτυπα στην Ισπανία, όπου παρέμεινε στη λίστα των μπεστ σέλερ για περισσότερες από 50 εβδομάδες, και θεωρείται παγκοσμίως σημείο αναφοράς στον κλάδο της ψυχολογίας. Κλείνουμε την κατηγορία με το νέο ΒΙΒΛΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ, με σκηνές από τις περιπέτειες του πολυαγαπημένου Χάρι Πότερ, για να τις χρωματίσουν με τον δικό τους τρόπο οι φαν, μικροί και μεγάλοι, της πασίγνωστης σειράς της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Στα graphic novels, έρχεται μια νέα σειρά για παιδιά από 7 ετών του Ντέιβ Πίλκι: Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΡΑΚΑΣ κυκλοφορεί σε 20 χώρες και έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατ. αντίτυπα, ενώ ετοιμάζεται κινηματογραφική ταινία για το 2017. Στις 3 Μαρτίου κυκλοφορούν τα τρία πρώτα βιβλία της σειράς: ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΡΑΚΑ, Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΡΑΚΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΠΙΝΕΔΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ και Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΡΑΚΑΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΤΑΚΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Στην παιδική λογοτεχνία, νέες περιπέτειες περιμένουν την αξιαγάπητη Μπέτυ Ρουμπέτη και την παρέα της στο νέο βιβλίο της Φανής Τερζόγλου Η ΜΠΕΤΥ ΡΟΥΜΠΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ. Επίσης, ο Χρήστος Δημόπουλος εγκαινιάζει μια νέα σειρά, τις Περιπέτειες του Ήπιου Θερμοκήπιου, με βασικό πρωταγωνιστή τον Ήπιο Θερμοκήπιο, τον ήρωα από το Ουράνιο Τόξο! Το πρώτο βιβλίο έχει τίτλο Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ και είναι πλούσια εικονογραφημένο από τη βραβευμένη Σάντρα Ελευθερίου.

Κλείνουμε το εκδοτικό μας πρόγραμμα με τρία εικονογραφημένα βιβλία για τους μικρούς μας φίλους. Το τέταρτο βιβλίο της σειράς με την ανεπανάληπτη οικογένεια Χλαπατσούλη και τίτλο ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ είναι ένα βιβλίο για την Καθαρά Δευτέρα αλλά και για κάθε μέρα με πολύ «αέρα» από τον αγαπημένοΕυγένιο Τριβιζά. Τέλος, δύο εικονογραφημένες εκδόσεις με το κλασικό αριστούργημα του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ, σε μπλε και γαλάζιο χρώμα, θα ταξιδέψουν τα παιδιά στη μαγεία αυτής της υπέροχης ιστορίας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.