Όλα όσα έγιναν στις κληρώσεις της ΕΠΣΑΝΑ

Το απόγευμα της Τετάρτης (2/9) στο ξενοδοχείο ”PLAZA RESORT” στην Παλαιά Φώκαια πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑΝΑ (Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας) αλλά και της πρώτης φάσης του Κυπέλλου.

Η Ένωση Ανατολικής Αττικής, είχε οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, κάτι άλλωστε που δείχνει και το γεγονός πως οι κληρώσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και σε χρόνο… ρεκόρ.

Παράλληλα η εμπιστοσύνη που προσδίδει η διοίκηση ΕΠΣΑΝΑ, υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Παπαμακάριου, αποδεικνύεται και από την πολυπληθή παρουσία, καθώς υπήρχαν εκπρόσωποι από σχεδόν ΟΛΑ τα σωματεία της Ανατολικής Αττικής.

Εννοείται πως πρόκειται για σημαντικότατο γεγονός και η… γεμάτη αίθουσα έδωσε άλλη αίγλη στην όλη διαδικασία.

ΕΔΩ το πρόγραμμα της Α’ κατηγορίας.
ΕΔΩ το πρόγραμμα της Β’ κατηγορίας.
ΕΔΩ το πρόγραμμα της Γ’ κατηγορίας.
ΕΔΩ το πρόγραμμα του Κυπέλλου.

Η έναρξη περιελάμβανε ομιλίες των ανθρώπων του Δ.Σ. της Ένωσης, με τον πρόεδρο κ. Παπαμακάριο να παίρνει αρχικά τον λόγο και να τονίζει πως φιλοδοξεί ότι τα φετινά πρωταθλήματα θα είναι ακόμα καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα δεν μπορούσε να μην σταθεί και στις τεράστιες επιτυχίες των Διαιτητών της ΕΠΣΑΝΑ, σχολιάζοντας πως ”αρκετοί διαιτητές αξιολογήθηκαν φέτος και μπήκαν στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών, ενδεικτικό της δουλειάς που γίνεται”. Επίσης ζήτησε τη βοήθεια και των παραγόντων για να έχουν επιτυχία τα πρωταθλήματα, ενώ φυσικά ευχήθηκε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Από εκεί και πέρα μίλησε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ανδρέας Μπέτσης ο οποίος τόνισε πως ο αθλητισμός είναι υπεράνω όλων και ευχήθηκε καλή χρονιά, ενώ με τη σειρά του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτος και Δήμαρχος Ωρωπού, Θωμάς Ρούσσης αναφέρθηκε στον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και μίλησε για συνολική προσπάθεια έτσι ώστε να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τέλος ο πρόεδρος Επιτροπής Κυπέλλου Γιώργος Φλαμπούρης αφού ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με τη σειρά του, στάθηκε ιδιαίτερα στον θεσμό του Κυπέλλου, σχολιάζοντας πως ”μακάρι να έχουμε και φέτος μια καλή διοργάνωση Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, όπως ήταν και η περσινή… αλά Τσάμπιονς Λιγκ”!

***Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, όπως και της α’ φάσης του Κυπέλλου με ομάδες Β’ κι Γ’ κατηγορίας, έχει προγραμματισθεί να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 12 και 13/9/2015. Οι ρεβάνς του Κυπέλλου (για την α’ φάση πάντα) είναι προγραμματισμένες για 29/9-30/9.

***Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ και Γ’ κατηγορίας μεταφέρθηκαν 26-27/9 λόγω εκλογών.

Πηγή: pamebala.gr – Φωτό: sportifico.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.