Όλη η αλήθεια για το «διαζύγιο» Τριγλίας – Γιάννη Σταμπέλου

Η είδηση ότι ο Γιάννης Σταμπέλος αποχωρεί ΞΑΦΝΙΚΑ και απροειδοποίητα στη μέση της αγωνιστικής περιόδου από την Τριγλία σίγουρα μας άφησε άφωνους. Αυτό είναι ένα δεδομένο. Επίσης δεδομένο είναι το γεγονός ότι ένας παίκτης δεν αποχωρεί στα καλά καθούμενα από την ομάδα που παίζει, χωρίς να έχει αγωνιστικά προβλήματα, τραυματισμούς, παραγκωνίζεται από τον προπονητή του, έχει εκφράσει την δυσαρέσκειά του στη διοίκηση ή στην τελική θέλει να αλλάξει κλίμα, να αλλάξει περιβάλλον. Με δυό λόγια να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

triglia 01

Ερώτηση: Ένας ποδοσφαιριστής παρατάει την μπάλα στα 26του χωρίς να υπάρχει μια εξήγηση;

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως με την σειρά.

Την Τετάρτη αργά το βράδυ έφτασε στο μέιλ του irafina.gr μια ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟ Τριγλίας όπου λίγο πολύ ανέφερε πώς «εξέτασε το αίτημα που κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιάννης Σταμπέλος, όπως αποχωρήσει από τον σύλλογο και αφοσιωθεί εξολοκλήρου στην επαγγελματική του σταδιοδρομία». Τον ευχαριστούν για την έως τώρα προσφορά του στον σύλλογο και του εύχονται κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Δεν πέρασαν μερικές ώρες από το πρωί της επόμενης μέρας όταν ο Γιάννης Σταμπέλος με δική του ανακοίνωση στο rpn.gr διευκρινίζει ότι:

«Ο λόγος που αποχώρησα από τον Α.Ο Τριγλίας Ραφήνας ήταν κυρίως για προσωπικούς και όχι για επαγγελματικούς λόγους όπως γράφτηκε και κατ’ επέκταση δεν σταματάω την ποδοσφαιρική μου σταδιοδρομία». Και φυσικά δεν παραλείπει με την σειρά του να ευχαριστήσει την διοίκηση, τους προπονητές, και τους συμπαίκτες.
Η αρχική πληροφόρηση που υπήρχε ήταν ο Γιάννης ήθελε να αφοσιωθεί στα επαγγελματικά του. Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας λέγεται ότι ειπώθηκε από κάποιους που ήξεραν πρόσωπα και πράγματα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Στην προετοιμασία άργησε να ενσωματωθεί με την ομάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, λένε κάποιοι άλλοι. Να όμως που κάτι τέτοιο δεν ισχύει από την στιγμή που ο ίδιος ο Γιάννης Σταμπέλος το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Άραγε τι συμβαίνει;

Οι λόγοι που αποχωρεί από την Τριγλία είναι προσωπικοί.

Αυτό τονίζει ο παίκτης. Χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις, ούτε καν διευκρινίσεις. Μάλιστα οι πληροφορίες που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση, αναφέρουν ότι δεν παρουσιάστηκε στο ΔΣ να ζητήσει την αποχώρησή του από την ομάδα, αλλά απλά τους ενημέρωσε με sms! Από την μεριά του διευκρίνισε, πως δεν κόβει την μπάλα, την Τριγλία «κόβει». Φυσικά το δελτίο του παραμένει στα χέρια της διοίκησης, η οποία έχει κοστολογήσει τον παίκτη γύρω στα 8.000 ευρώ. Οπότε; Ή ο Γιάννης πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα πάρει το δελτίο του, δηλαδή την ελευθέρας του και θα παίξει αλλού. Ή θα φέρει ομάδα που θα πληρώσει αυτό το ποσό και θα πάρει μεταγραφή για άλλες πολιτείες. Ποιος ξέρει προς τα πού…

Η απόφαση που πήρε είναι δικιά του κι ο καθένας το τι θα κάνει είναι δικαίωμά του. Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι από τη στιγμή που υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, πρέπει να δοθούν και οι απαραίτητες απαντήσεις. Κι εμείς αυτό περιμένουμε από τον Γιάννη. Εδώ είμαστε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.