Όλη η αλήθεια για το κείμενο της Νατάσας Καραμανλή για τον καρκίνο

Από το πρωί της Δευτέρας(17/8) σε πολλά sites έγινε αναπαραγωγή ενός κειμένου με την υπογραφή της Νατάσας Καραμανλή και αφορούσε την μάχη με τον καρκίνο.

Η αναπαραγωγή έγινε από το fylada.gr που πρώτο δημοσίευσε το κείμενο, συνδέοντας όμως το όνομα της συντάκτριας του κειμένου «Νατάσας Καραμανλή» με την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού.

Ο υπεύθυνος σύνταξης του site ξεκαθάρισε ότι το κείμενο της συντάκτριάς του, Νατάσας Καραμανλή, η οποία είναι ιδιωτική υπάλληλος και κειμενογράφος του, δεν έχει καμία σύνδεση με την Νατάσα Καραμανλή, σύζυγο του Κώστα Καραμανλή.

Η πρώτη αναπαραγωγή που έγινε σε site από το fylada.gr εμπεριείχε φωτογραφία της Νατάσας Καραμανλή, συζύγου του πρωθυπουργού, και έτσι προκλήθηκε μια μεγάλη παρεξήγηση.

Ο υπεύθυνος σύνταξης του fylada.gr δηλώνει χαρακτηριστικά: “Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες της fylada.gr, σας ενημερώνουμε ότι ορισμένα site έκαναν αναδημοσίευση το “Ο καρκίνος ήταν ένα μόνο blackout στη ζωή μου” της κειμενογράφου μας Νατάσσας Καραμανλή δίνοντας την λαθασμένη εντύπωση προς εσάς, πως αναφερόμαστε στην κα Νατάσα Καραμανλή, σύζυγο του κου Κωνσταντίνου Καραμανλή, πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδος.

Λυπούμαστε για οποιαδήποτε σύγχυση φέρουν τα συγκεκριμένα site, και ευελπιστούμε σύντομα να σταματήσουν τις αναδημοσιεύσεις αυτού του είδους”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.