14χρονη κατηγορεί το σύντροφο της μητέρας της ότι πήγε να τη βιάσει

Ενώπιον δικαστηρίου θα οδηγηθεί ένας 28χρονος από την Αλβανία που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού μίας 14χρονης στην Ιαλυσό της Ρόδου.

Ο άνδρας μαζί με τη μητέρα της μικρής έμεναν από το 2015 σε διαμέρισμα μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της γυναίκας, τα δύο από άλλο γάμο. Η μητέρα των παιδιών σύμφωνα με τη Dimokratiki, μίσθωνε και άλλο σπίτι, όπου διέμεναν τα ανήλικα, υπό την εποπτεία του μεγαλύτερου παιδιού, όταν η ίδια επιθυμούσε να παραμείνει με τον σύντροφό της.

Τον Ιούνιο του έτους 2017 ο κατηγορούμενος φέρεται, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που είχε αναπτυχθεί τόσο με τη μητέρα όσο και με την ίδια, να ζήτησε από τη σύντροφό του να πάει μία βόλτα παίρνοντας μαζί της και τα δύο μικρότερα παιδιά.

Τότε φέρεται να κάλεσε, γυμνός, την ανήλικη στο δωμάτιο του και να αποπειράθηκε να την βιάσει. Η ανήλικη φέρεται να τον απώθησε κλοτσώντας τον στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος και η ανήλικη να τρέξει να απομακρυνθεί.

Δείτε ακόμα:  Αποτροπιασμός για την κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο: Ομολόγησε η θεία

Οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό

Σύμφωνα με την ανήλικη από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο του 2017 η μητέρα της επανειλημμένως την χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της τόσο με τα χέρια της όσο και με διάφορα αντικείμενα, όπως σκουπόξυλο, προκαλώντας της εκχυμώσεις, εξαιτίας της ανικανότητας της να φροντίσει τα αδέρφια της λόγω των σχολικών της υποχρεώσεων.

Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες.

Ο πρώτος αρνείται τις εναντίον του κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι ουδέποτε ο ίδιος προέβη σε γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη, δηλώνοντας παράλληλα ότι τα καταγγελλόμενα είναι ψευδή, τα κατέθεσε δε το παιδί με σκοπό να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του πατέρα της με τον οποίο τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφος του έχουν επανειλημμένως μηνυθεί.

Δείτε ακόμα:  Βιασμός στη Ρόδο: Ανωμοτί εξέταση του παππού της 8χρονης κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας

Επιβαρυντική φέρεται ωστόσο να είναι η Έκθεση Πραγματογνωμοσύνης της διορισμένης πραγματογνώμονος Ψυχολόγου – Ψυχοπαιδαγωγού.

Η μητέρα αρνείται την τέλεση της αποδιδόμενης στην ίδια πράξης της πρόκλησης σωματικής βλάβης στο πλαίσιο της οικογένειας, κατ’ εξακολούθηση, ισχυριζόμενη ότι τα όσα ψευδώς αναφέρει η ανήλικη περί άσκησης σωματικής βίας είναι συνέπεια της επιθυμίας της να παραμείνει με τον πατέρα της επειδή ο τελευταίος ανέχεται συμπεριφορές τις οποίες η ίδια απαγόρευε.