1ο Δημ. Σχολείο Ραφήνας: Ο κουμπαράς αγάπης εκπλήρωσε τον σκοπό του – Χριστίνα είμαστε όλοι μαζί σου!


Για άλλη μια φορά ο κουμπαράς της αγάπης , ένας θεσμός που ξεκίνησε πολύ δειλά κ διστακτικά στο πρώτο μας αποκριάτικο πάρτυ ( ως ΔΣ τον Μάρτιο του 2019 ) προς ενίσχυση των πυροπληκτων οικογενειών στο Μάτι ,εκπλήρωσε τον σκοπό του δείχνοντας σε όλους μας πως η ανθρωπιά όχι μόνο δεν έχει χαθεί , αντ’ αυτού αν την καλλιεργήσεις πολλαπλασιάζεται !!!!

Αυτός ο κουμπαράς της αγάπης είναι ακόμα πιο δυνατός για την Χριστίνα και ο λόγος είναι ο εξής :

Παλαιότεροι μαθητές του σχολείου μας επικοινώνησαν μαζί μας ( πλέον φοιτούν στο Γυμνάσιο Ραφήνας και μάλιστα στο τμήμα Α4) δηλώνοντας την επιθυμία να συμμετέχουν στον κουμπαρά του παλιού τους σχολείου ,όπως έκαναν τα τελευταία χρόνια που φοιτούσαν εδώ ,για να βοηθήσουν την μικρή Χριστίνα !!

Δείτε ακόμα:  Σοκ! Μπορεί να χρειαστεί 2 με 3 ημέρες για να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στην Αν. Αττική!

Τα χρήματα που διέθεσαν είναι από προσωπικά τους χρήματα που μάζευαν για να στολίσουν την τάξη τους τα Χριστούγεννα ( προμήθεια δέντρου και διάφορα στολίδια ) .

Πήραν την απόφαση να στολίσουν με ελπίδα την Χριστίνα και την οικογένειά της !!
Σφίζουμε από συγκίνηση για όλο αυτό ….

Το τελικό ποσό που συγκέντρωσε ο κουμπαράς μας είναι 1246 ευρώ έχει ήδη κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό και έχουμε μάθει ότι το αναγκαίο πόσο συγκεντρώθηκε όλο χάρη στην άμεση κινητοποιήση και ευαισθητοποίηση όλων μας !

Δείτε ακόμα:  Απαγωγή στο Ντράφι: Σημάδια ότι ο επιχειρηματίας βρίσκεται στη ζωή

Με τις θερμότερες ευχές η Χριστίνα σε λίγα χρόνια να περνάει ανέμελη την πόρτα του Γυμνασίου και να συναντήσει εκεί ,αυτή την μεγάλη αγκαλιά από φίλους !!!!

Χριστίνα είμαστε όλοι μαζί σου !!!!

Σύλλογος Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας