1ο Γυμνάσιο Ραφήνας: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για όσκαρ! (φωτό)


Μια καταπληκτική χριστουγεννιάτικη γιορτή με κάλαντα, θέατρο, μπαλέτο και κάλαντα, διοργανώθηκε χθες το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο Ραφήνας.Η γιορτή, στην οποία συμμετείχε ένα μεγάλο μέρος της μαθητικής κοινότητας του σχολείου, είχε απ’όλα:
Χριστουγεννιάτικο bazaar με φυσικά υλικά και καθόλου πλαστικό, θεατρικό, παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα αλλά και πολλά άλλα τραγούδια από όλο τον κόσμο που ερμηνεύθηκαν από τα παιδιά της χορωδίας και ορχήστρας του σχολείου, μπαλέτο αλλά και σύγχρονο χορευτικό που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Το χριστουγεννιάτικο bazaar με ανακυκλώσιμα είδη και υλικά της φύσης, έγινε για να μαζευτούν χρήματα, που θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ραφήνας. Μια αξιέπαινη πράξη για τους συμπολίτες μας που υποφέρουν και τους λείπουν βασικά αγαθά.

Τα παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα ερμηνεύθηκαν από τα παιδιά και έδωσαν μια ξεχωριστή εορταστική νότα στην εκδήλωση.

Επίσης το μπαλέτο αλλά και το χορευτικό κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα μικρών και μεγάλων που βρέθηκαν χθες το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου.

eortastiki_ekdilosi_gymnasio_rafinas_b

eortastiki_ekdilosi_gymnasio_rafinas