Παλληνιακός non stop! Κέρδισε και τον Αχαρναϊκό 2-1

Τον τίτλο του… αφεντικού στην Ανατολική Αττική και δικαιωματικά πήρε ο Παλληνιακός, καθώς μετά τη Θύελλα νίκησε και τον Αχαρναϊκό με 2-1 εντός έδρας και πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ έχει κάνει και το ρεπό της, σε αντίθεση με τις δύο ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία!

Το σκορ για τους κιτρινόμαυρους άνοιξε στο 37’ ο Ζέλο, ο οποίος είδε τον Κούμη εκτός θέσης και με σουτ πίσω από το κέντρο «κρέμασε» τον τερματοφύλακα του Αχαρναϊκού! Πριν συμπληρωθεί το ημίχρονο ήρθε και το δεύτερο γκολ. Στο 45’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σάμιου και γύρισμα του Αρκούδα, ο Ζέλο αμαρκάριστος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματά του και της ομάδας του!
Στο δεύτερο μέρος ο Παλληνιακός ήλεγχε τον ρυθμό παρά την προσπάθεια του Αχαρναϊκού να γίνει απειλητικός. Μάλιστα, στο 60’ ο Ματσαδές βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά άργησε να πλασάρει και τον κόντραρε αμυντικός. Στο 71’ δόθηκε πέναλτι στους φιλοξενούμενους και ο Νέρες που ανέλαβε την εκτέλεσή του έκανε το 2-1. Μέχρι το τελικό σφύριγμα οι γηπεδούχοι έκαναν σωστή διαχείριση και κράτησαν εύκολα το υπέρ τους σκορ.

Διαιτήτευσαν οι Καλογερόπουλος, Κοκαρίδας, Όντος (Αθηνών)

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Β. Χαντές): Τσάκαλος, Κούσης, Αρκούδας, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Κούνας, Ζέλο (63’ Τρυφιάτης), Σάμιος (83’ Δημητρίου), Ματσαδές (71’ Βλάχος), Μπίτιλης (90’ Κυριόπουλος), Δημογιάννης.
ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Φ. Θανέλλας): Κούμης, Ιωαννίδης, Χαραλαμπόπουλος (83’ Νικολάου), Μακρής, Τζανέτος, Μουκίδης (56’ Τσιντώνης), Μπουλγκουρίδης, Καρβουνίδης, Τσιρλίδης, Νέρες, Δήμος (75’ Ναούμ).

epsanastisentra.blogspot.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.