ΚΕΣΥ: Έτσι θα γίνεται η εξ αποστάσεως επικοινωνία με τους γονείς

Και δεύτερη επιστολή από το ΚΕΣΥ Ανατολικής Αττικής στην οποία γίνεται ενημέρωση στους γονείς και τους κηδεμόνες των παιδιών για την εξ αποστάσεως επικοινωνία.

Αναλυτικά η σχετική επιστολή:

2η Επιστολή: Ενημέρωση για εξ αποστάσεως Επικοινωνία

Υποστήριξη Αγαπητές/αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Αυτή είναι η δεύτερη επιστολή επικοινωνίας μας κάτω από ιδιαίτερα κρίσιμες συνθήκες, που απαιτούν να επιδείξουμε έμπρακτα την ατομική και κοινωνική μας ευθύνη αλλά και να συνειδητοποιήσουμε ότι, όταν είμαστε ψυχικά δυνατοί, μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τα αρνητικά συναισθήματα (άγχος, φόβο, πανικό) που προκαλούνται λόγω της κρίσης σε όλους μας και κύρια στα παιδιά μας. Το 2ο ΚΕΣΥ Ανατολικής Αττικής, όπως και όλα τα ΚΕΣΥ της χώρας μας, μετά την εγκύκλιο 38510/ΓΔ4/17-03-2020 της Υφυπουργού Παιδείας κας Ζαχαράκη,

α) Αναστέλλουν όλες τις προγραμματισμένες ενέργειες που απαιτούν φυσική παρουσία μαθητών/τριών

β) Λειτουργούν για τη διεκπεραίωση των υπολοίπων υποχρεώσεων και αρμοδιοτήτων, όπως αυτές απορρέουν από τον Κανονισμό Λειτουργίας τους και

γ) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση πολιτών, αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.

Για τους παραπάνω λόγους και για την ενίσχυση του Υποστηρικτικού και Συμβουλευτικού μας ρόλου, εξ αποστάσεως, το 2ο ΚΕΣΥ Digitally signed by EVANGELIA BASEA Date: 2020.03.23 11:40:20 +02’00’ ενεργοποιεί τρόπους επικοινωνίας μαζί σας τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά, για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έκτακτα μέτρα, ως εξής:

Α. Δεχόμαστε αιτήματα αξιολόγησης τηλεφωνικά Δευτέρα ή Τετάρτη 9.00-12.00 πμ

Β. Αξιοποιούμε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση http://2kesy-anatol.att.sch.gr/wordpress/

• Στην ιστοσελίδα υπάρχει Φόρμα Επικοινωνίας για αιτήματα αξιολόγησης και Συμβουλευτικής στο ΣΕΠ , την οποία συμπληρώνετε και υποβάλλετε. Στη συνέχεια, τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη 9-12 π.μ., μέλος του προσωπικού θα επικοινωνήσει μαζί σας για την τηλεφωνική συμπλήρωση του αιτήματος και την επίδοση του αντίστοιχου Αριθμού Πρωτοκόλλου.

• Η ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται με ενημερωτικό υλικό, ειδικά για τη διαχείριση της κρίσης λόγω COVID-19.

• Παρέχονται Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες μετά από σχετικό τηλεφωνικό αίτημα.

• Το Τμήμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού ασκεί εξ αποστάσεως Συμβουλευτική για τους μαθητές/τριες, ιδιαίτερα της Γ ́Λυκείου, μετά από σχετικό αίτημα, τηλεφωνικά ή στη Φόρμα Επικοινωνίας.

Τέλος, το 2ο ΚΕΣΥ σε συνεργασία με τις Ε.Δ.Ε.Α.Υ (Επιτροπές Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης) θα υποστηρίζουν, με τους προαναφερθέντες τρόπους, τους /τις μαθητές/μαθήτριες όλων των τύπων σχολικών μονάδων.

Καλή δύναμη σε όλους και να μην ξεχνάμε ότι «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» «Η κατάσταση είναι στα χέρια μας»

Εκ μέρους του Προσωπικού του 2ου ΚΕΣΥ Ανατ. Αττικής Η Προϊσταμένη ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΑΣΕΑ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.