4.387.000 ευρώ από την Περιφέρεια σε 63 Προνοιακά Ιδρύματα της Αττικής

Άμεσα θα ξεκινήσει η επιχορήγηση Προνοιακών Ιδρυμάτων από την Περιφέρεια Αττικής, κατόπιν πρωτοβουλίας της και σχετικού αιτήματος που απέστειλε στο υπ. Εργασίας.

Την απόφαση έγκρισης με την οποία ολοκληρώθηκαν οι σχετικές διαδικασίες, υπέγραψε, κατ΄εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας.
Ειδικότερα θα επιχορηγηθούν 63 Προνοιακά Ιδρύματα σε όλη την Αττική με το ποσό των 4. 387.000 ευρώ, για την κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

Δείτε ακόμα:  Συνάντηση του προέδρου της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής Ανδρ. Γλαβά με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα - Τι συζητήθηκε

« Η στήριξη δομών που παρέχουν σημαντικό κοινωνικό έργο και προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, είναι στην απόλυτη προτεραιότητα μας. Στους βασικούς μας στόχους είναι να ενισχύσουμε τέτοιου είδους δομές, διευρύνοντας το δίχτυ προστασίας και στήριξης για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ως Περιφέρεια Αττικής, με συγκεκριμένο σχέδιο και στοχευμένες παρεμβάσεις θα δώσουμε έμφαση σε κοινωνικές πολιτικές και δράσεις, με ουσιαστικά και απτά αποτελέσματα».

Δείτε ακόμα:  Σπ. Παππάς: 365 μέρες Δημοτική Αρχή Μαραθώνα - «Ώδινεν όρος και έτεκε… Τσίρκα» !