Κίνηση ανθρωπιάς από τον Φραγκίσκο Σαργολόγο (φωτό)

Διπλή φορά νικητής βγήκε ο 8χρονος που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, ο οποίος κέρδισε την πρώτη μάχη της ζωής του.

Πέρα από τα πολύ ευχάριστα νέα που υπάρχουν για τον πιτσιρικά, λίγοι ίσως ξέρουν πως ο Φραγκίσκος Σαργολόγος είναι ένας από τους ανθρώπους που στέκονται πλάι του και μάλιστα το κράνος STARMED «του αστροναύτη» που δόθηκε στο παιδί σε μια κίνηση αγάπης και φροντίδας διανέμεται από την εταιρεία του.

Τον Φραγκίσκο Σαργολόγο τον γνωρίσαμε στην περιοχή από τις δωρεές που έχει κάνει στον Δήμο, στον ΟΛΡ, στο Λιμενικό, στα καταστήματα και σε πολλούς άλλους, αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάμε.

Ο ίδιος πάντως νιώθει περήφανος και φυσικά πολύ χαρούμενος για όλα αυτά και για το “κράνος του αστροναύτη” που όπως μας ενημερώνει γλιτώνει πολλούς συνανθρώπους μας από τη διασωλήνωση, μια επίπονη διαδικασία για ιατρούς και νοσηλευόμενους.

Σε δική του ανάρτηση αναφέρει…

“Για μια ακόμα φορά οι ιατροί, οι νοσηλευτές και όλοι οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ δείχνουν την τεράστια δύναμη και άριστη επιστημονική κατάρτιση στα πιο δύσκολα περιστατικά. Επιπρόσθετα, δείχνουν την ευαισθησία που χρειάζεται σε ένα μικρό οκτάχρονο παιδί. Υποκλίνομαι μπροστά τους, στέκομαι και στεκόμαστε στην πρώτη γραμμή.

ΝΑΙ, είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που «το κράνος του αστροναύτη» διανέμεται από τον όμιλό μας στα νοσοκομεία της ελληνικής επικράτειας, γλιτώνοντας πολλούς συνανθρώπους μας από τη διασωλήνωση, μια επίπονη διαδικασία για ιατρούς και νοσηλευόμενους.

Από την πλευρά μας θα κάνουμε άμεσα επικοινωνία με την οικογένεια του μικρού/αλλά τεράστιου νικητή και θα του δωρίσουμε ένα μικρό διαστημόπλοιο που μαζί με το κράνος Starmed θα θυμάται ότι, όπως και το όνομα της κατασκευάστριας εταιρίας, πέταξε ψηλά βγαίνοντας νικητής.

Η ζωή σου ανήκει, κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα και γιατί όχι, μια μέρα να σε θαυμάσουμε αστροναύτη”.

  • Στη φωτογραφία ο Διευθυντής ΜΕΘ Παίδων ιατρός κος Ανδρέας Ηλιάδης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών δίνει το κράνος STARMED «του αστροναύτη» σε μια κίνηση αγάπης και φροντίδας για το παιδί και εν γένει τον ασθενή”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.