67χρονος θετικός στον κορονοϊό… πέθανε σπίτι του

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 67χρονος διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 μετά από rapid test που έγινε στον ίδιο και την σύζυγό του σε Κέντρο Υγείας του Νομού Πρέβεζας.

Μία βδομάδα μετά πέθανε στο σπίτι του, αφού παρά το υποκείμενο νόσημα που είχε δεν κρίθηκε σκόπιμο να διακομισθεί και να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Ο 67χρονος διαμένει σε χωριό της Πρέβεζας. Τα ύποπτα συμπτώματα που είχε τον έκαναν να απευθυνθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής του.

Ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19. Του χορηγήθηκε αντιβίωση και του συστάθηκε να παραμείνει στο σπίτι παρότι είχε χρόνιο υποκείμενο νόσημα. Παράλληλα ελήφθησαν δείγματα για να γίνει μοριακός έλεγχος, ωστόσο μέχρι σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον, τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο 67χρονος τελικά κατέληξε αργά το βράδυ του Σαββάτου, στο σπίτι του. Και οι δικοί του άνθρωποι αναζητούν πλέον τους λόγους για τους οποίους δεν κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του σε νοσηλευτικό ίδρυμα αφού ήταν ήδη γνωστά και τα υπόλοιπα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Δείτε ακόμα:  «Βόμβες» Κούβελα: «Είτε εμβολιαστείτε είτε όχι, όλοι θα κολλήσετε και θα μεταδώσετε τον ιό»

epiruspost.gr