Α. Ρήγας: Τα τελευταία νέα της υγείας του και ο ρόλος του Καραφώτη τις κρίσιμες στιγμές

Ένα κακό όνειρο ήταν που πέρασε και πάει για τον Αλέξανδρο Ρήγα η περιπέτεια υγείας που είχε χθες κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης για τη νέα του σειρά “Room service πλιζ” στον ΣΚΑΪ.

Xθες το απόγευμα, ο αγαπημένος σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός κατέρρευσε την ώρα της φωτογράφισης και χρειάστηκε να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε απαραίτητες εξετάσεις.

Εκείνη την ώρα κοντά του ήταν ο Κώστας Καραφώτης ο οποίος, αν και τραγουδιστής και σύντομα και πρωταγωνιστής στη νέα σειρά του Ρήγα, στο παρελθόν είχε σπουδάσει Ιατρική που ποτέ δεν άσκησε ως επάγγελμα.

Δείτε ακόμα:  Χαμός με τις επεμβάσεις της Αγγελικής Ηλιάδη! "Μη με κοιτάς" απαντά για τις πλαστικές

Όμως, τις γνώσεις τις είχε προκειμένου να παράσχει στον Αλέξανδρο Ρήγα, τις κρίσιμες εκείνες στιγμές τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους αυτόπτες μάρτυρες η έγκαιρη παρέμβαση του Κώστα Καραφώτη στην όλη κατάσταση, βοήθησε πολύ τον Αλέξανδρο Ρήγα ο οποίος λόγω υπερκόπωσης αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία και ύστερα κατέρρευσε.

Μετά από σειρά εξετάσεων, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σοβαρή η περιπέτεια που πέρασε, όμως οι γιατροί για προληπτικούς λόγους τού συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμα:  Η εξομολόγηση της Έλλης Στάη για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε: Έθαψα το τραύμα μου

Εκείνος, όμως, θέλησε να πάει στο σπίτι του και με δική του ευθύνη υπέγραψε για να πάρει εξιτήριο και να ξεκουραστεί στον προσωπικό του χώρο ώστε να ηρεμήσει.

gossip-tv.gr