Αχιλλέας Μπέος: Η «εξήγηση» του για το χαστούκι σε πολίτη και η «συγγνώμη» του 26χρονου (βίντεο)

Μετά το σάλο από το βίντεο που δείχνει τον Αχιλλέα Μπέο να χτυπά πολίτη στην Άλλη Μεριά Βόλου, ο ίδιος ο εμπλεκόμενος ζήτησε τελικά συγγνώμη.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος πήγε στο Δημαρχείο Βόλου, και ζήτησε συγγνώμη από τον Αχιλλέα Μπέο για τα όσα έγιναν, τα οποία έκαναν το γύρο των ΜΜΕ και προκάλεσαν σάλο.

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέβασε βίντεο με τον νεαρό να ζητά συγγνώμη, λέγοντας πως δικαιολογείται επειδή είναι 26 χρονών.

Στη σχετική ανάρτησή του με το βίντεο, ο Αχιλλέας Μπέος είπε πως πολλοί έσπευσαν να αναρτήσουν το βίντεο με τον ξύλο κάνοντας πικρόχολο σχολιασμό.

Δείτε το βίντεο και την ανάρτηση:

«Όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Έτσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.

Ως πατέρας και ως Δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.

ΥΓ. Φυσικά από όσους έσπευσαν με το γνωστό πικρόχολο σχολιασμό να αναρτήσουν το βίντεο με το επεισόδιο, δεν περιμένω να αναρτήσουν κι αυτό. Άλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος τους και προδιαγεγραμμένη η τύχη τους. Μια εβδομάδα απέμεινε».

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.