Αδιανόητο: Γυναίκα θηλάζει… τον άνδρα της πριν κάνουν σεξ!

Η Λάνα Μίκαελ είναι μητέρα και πρώην δασκάλα και τώρα είναι πιθανό να γίνει και διάσημη καθώς συνηθίζει να θηλάζει τον αρραβωνιαστικό της δύο φορές την εβδομάδα.

Το ζευγάρι το οποίο εμφανίζεται σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον θηλασμό ενηλίκων υποστηρίζει πως αυτό είναι η καλύτερη μορφή αποπλάνησης πριν κάνουν σεξ, εξηγώντας ότι δημιουργεί θετική «φυσική ενέργεια» μεταξύ τους.

Μετά από 18 μήνες από τον πρώτο πειραματισμό τους με τον θηλασμό ενηλίκων, η Λάνα, που γνώρισε τον Σον το 2019 αποκαλύπτει ότι είναι τόσο κολλημένη με τη νέα αυτή συνήθεια που δεν θα την εγκαταλείψει σύντομα.

Δείτε ακόμα:  Πέντε νέα μέτρα εισηγήθηκαν οι Ειδικοί με καθολική απαγόρευση ανεμβολίαστων τα Χριστούγεννα

«Θήλασα τα παιδιά μου και μου έλειψε πολύ ο θηλασμός και η αίσθηση αυτού» εξήγησε σε μια αποκλειστική συνέντευξη της στη Sun.

Η Λάνα και ο Σον έκαναν επίσης γνωστό ότι πήραν την ιδέα του θηλασμού πριν κάνουν σεξ μετά από μια βραδιά ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων με ένα άλλο ζευγάρι.

«Είχα πιπιλίσει μια άλλη γυναίκα όταν άρχισα να νιώθω γάλα στο στόμα μου. Αυτό έδωσε τη σεξουαλική ιδέα του μητρικού γάλακτος που σχετίζεται με το σεξ και έτσι συνεχίσαμε».

Δείτε ακόμα:  Μπαράζ πληρωμών τον Δεκέμβριο για επιδόματα ΟΠΕΚΑ, συντάξεις Ιανουαρίου, αναδρομικά και Δώρο Χριστουγέννων

«Ο Σον και εγώ πάντα πειραματιζόμασταν πολύ με το σεξ και έκανα κάποια έρευνα στο Διαδίκτυο σχετικά με το θηλασμό και ανακάλυψα ότι μπορείς να επανεκκινήσεις το γάλα στο στήθος παίρνοντας ένα συμπλήρωμα βοτάνων. Μετά από τρεις ημέρες από τη λήψη του συμπληρώματος, είχα μια σταγόνα γάλα στο στήθος μου και ο Σον άρχισε να ρουφάει για να αρχίσει να ρέει το γάλα» αναφέρει η Λάνα.

Σύμφωνα με την ίδια, κάνουν σεξ περίπου πέντε φορές την εβδομάδα και ο σύντροφός της θηλάζει κάπου τρεις φορές την εβδομάδα.

Δείτε ακόμα:  Φορτηγό έπεσε σε ρέμα στον Κηφισό! (φωτό)

«Νιώθω πιο σέξι και πιο γυναίκα όταν έχω γάλα και θα συνεχίσουμε να θηλάζω», προσθέτει, με τον Σον να σημειώνει ότι βρίσκει τον θηλασμό τόσο διεγερτικό όσο και χαλαρωτικό.

pronews.gr