Άδωνις Γεωργιάδης για κορονοϊό: Πέσαμε τελείως έξω

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο OPEN TV για την άνευ προηγουμένη εξάπλωση του κορονοϊού στην Ελλάδα, και αφού ανέπτυξε διεξοδικά τα περί ατομικής ευθύνης των πολιτών, προέβη σε μία αποκαλυπτική τοποθέτηση σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση:

Συγκεκριμένα στην ερώτηση της δημοσιογράφου, «κάτι που δεν διαχειριστήκατε σωστά πέρα από την ατομική ευθύνη, μπορείτε να μου πείτε; », ο υπουργός απάντησε:

«Πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς τη σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών, οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι.

Και άρα η κεντρική μας φιλοσοφία, και η συγκέντρωση που βάλαμε στο μυαλό μας, ήταν πώς θα ανοίξουμε τον τουρισμό και την οικονομία, σκεπτόμενοι ότι έχουμε 5 μήνες να διορθώσουμε την οικονομική ζημία του Μαρτίου και του Απριλίου.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 22χρονος στο “Σωτηρία” (βίντεο)

Σε αυτή μας την συγκέντρωση δεν είδαμε ότι ο ιός μεταλλάχθηκε, τόσο γρήγορα, δεν το είδαμε και τελικά εξαπλώθηκε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ό,τι αναμέναμε».

.lawandorder.gr