Αυτά είναι λεφτά! Ο Ρέμος πήρε σε ένα βράδυ 112.090 ευρώ…

Ακόμη μια τεράστια επιτυχία σημείωσε ο Αντώνης Ρέμος στα τραπέζια του πόκερ.

Ο Έλληνας τραγουδιστής διακρίθηκε σε ένα από τα τελευταία events του European Poker Tour που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη και πέτυχε το μεγαλύτερο ελληνικό cash στην διοργάνωση.

Ο Αντώνης Ρέμος έλαβε μέρος στο High Roller τουρνουά που είχε buy in τα €10.300 και ολοκληρώθηκε σε 4 ημέρες.

Συνολικά 540 παίκτες έλαβαν μέρος, και ο Αντώνης Ρέμος κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στο τελικό τραπέζι και να κατακτήσει την 8η θέση του τουρνουά εξασφαλίζοντας το έπαθλο των €112.090.

Δείτε ακόμα:  Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά: "Δεν το ήθελα να χωρίσουμε με τον Γιώργο Λιάγκα" (video)

Όταν ξεκίνησε η τελευταία ημέρα παιχνιδιού, 26 παίκτες πήραν τις θέσεις τους στα τραπέζια και ο Αντώνης Ρέμος, ή Αντώνης Πασχαλίδης όπως αναγράφεται ήταν 2ος σε μάρκες.

Ο Αντώνης Ρέμος γνώρισε τον αποκλεισμό όταν με 790.000 μάρκες μπήκε all in από middle position και ακολούθησε το all in του Lander Lijo.

Ο Uri Reichenstein έδειξε πως είχε KQ και πήγε πάσο από το big blind.

Αντώνης Ρέμος: KJ
Lander Lijo: AA

Στο flop άνοιξαν τα φύλλα 253, το turn ήταν 8 και το board ολοκληρώθηκε με το 8 στο river, που οδήγησε τον Αντώνη Ρέμο στο rail.

Δείτε ακόμα:  Αποκαλυπτικός ο Νίκος Ψαρράς για τις "Άγριες Μέλισσες" και "Το καφέ της Χαράς" (βίντεο)

Νωρίτερα ο Αντώνης Ρέμος είχε χάσει μεγάλο μέρος του stack του στο Level 24 με τα blinds να είναι 20.000/40.000/40.000antes. O Ρέμος άνοιξε στις 100.000 μάρκες και ο Manuel Bardon μπήκε all in έχοντας περίπου 860.000 μάρκες.

Ο Έλληνας παίκτης έκανε το call με QQ και ο αντίπαλός του 22. Το flop ήταν 327 και ανετρεψε τις ισορροπίες αλλά το 2 στο turn ισοπέδωσε τον Έλληνα παίκτη, ενώ το Q στο river δεν ήταν ικανό να αντιμετωπίσει το καρέ του αντιπάλου του και έτσι έχασε το μεγαλύτερο μέρος του stack του.

Δείτε ακόμα:  Όταν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε παίξει τον εραστή στο πλευρό της Ντάριλ Χάνα! (βίντεο)

Πλέον τα συνολικά έπαθλα που έχει κερδίσει ο Αντώνης Ρέμος από live τουρνουά ξεπερνούν τα $442,208 και αποτελεί τον 23ο πιο κερδισμένο Έλληνα παίκτη όλων των εποχών.

Νικητής του τουρνουά μετά από 12 ώρες παιχνιδιού αναδείχτηκε ο Chris Hunichen που μετά από deal στο heads up έλαβε το ποσό των €841.345.

pokerlobbygr.com