Αυτά είναι τα σίριαλ που πήραν το “πράσινο φως” για τη νέα σεζόν

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό. Στο Διαφάνι θα δούμε μεγάλες ανατροπές ενώ νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Αυτό που επιθυμούν οι δημιουργοί είναι να προσθέσουν κι άλλους ηθοποιούς στη σειρά, όμως αρκετοί θα έχουν και έναν συγκεκριμένο ρόλο, που θα ολοκληρώνεται σε μερικά επεισόδια. Ωστόσο, η εμφάνισή τους θα είναι αρκετή για να ταράξει τους κατοίκους στο Διαφάνι και να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα.

Στέλεχος του ΑΝΤ1 δήλωσε στην ιστοσελίδα media.gr ότι τα επόμενα επεισόδια θα είναι πολύ αποκαλυπτικά, καθώς θα βγουν στο φως κρυμμένα μυστικά και αλήθειες, ενώ οι πρωταγωνιστές θα έρθουν αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Στον ΑΝΤ1 το “πράσινο φως” πήρε και το “Καφέ της Χαράς”, που θα συνεχιστεί με τον 5ο κατά σειρά κύκλο του. Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις ενώ ήδη ξεκίνησαν γυρίσματα για τα νέα επεισόδια. Το κανάλι θα φιλοξενήσει την επόμενη σεζόν και μια νέα καθημερινή σειρά βασισμένη σε γαλλικό σενάριο και με νέα πρόσωπα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η οποία θα έχει την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου.

Στον ΣΚΑΪ, οι “Οκτώ Λέξεις” του Ανδρέα Γεωργίου θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν με νέες περιπέτειες.

Στον ΑLPHA το “Μην αρχίζει της μουρμούρα” θα συνεχιστεί για άλλη μια χρονιά, σπάζοντας έτσι ένα ρεκόρ. Θα είναι πλέον η μακροβιότερη κωμική σειρά στην ελληνική τηλεόραση.

Πηγή: Secret/ media.gr