Αυτές είναι οι αποφάσεις που… «ξέχασαν» Φαφούτης & Ζαφειρόπουλος


Πολύς λόγος έγινε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο κυρίως από πλευράς της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα από τους κ.κ. Φαφούτη και Ζαφειρόπουλο για το αν πήρε το ΔΣ απόφαση για την ενοικίαση του ΟΤΕ όπως και για τα γραφεία του Συλλόγου Κρητών.


Εμείς ανατρέξαμε στα προηγούμενα κείμενα και βρήκαμε πως στις 7 Αυγούστου 2018 είχαμε ανεβάσει κείμενο με τίτλο «Ραφήνα: Στον δήμο και επίσημα το κτίριο του ΟΤΕ» όπου αναφερόταν ότι εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για τη στέγαση υπηρεσιών του Δήμου, αρχαιολογική αποθήκη και άλλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

H Επιτροπή, μετά από την δηµοπρασία που διεξήχθη στις 25/07/2018, εισηγήθηκε την κατακύρωση της μίσθωσης του ακινήτου του ΟΤΕ που βρίσκεται στο κέντρο της Ραφήνας.

Όσο για το άλλο θέμα που «ξέχασαν» (επιλεκτικά άραγε;) οι δύο κύριοι και αφορούσε την απόφαση του ΔΣ για τα γραφεία του Συλλόγου Κρητών το irafina.gr στις 10 Ιουλίου 2018 έγραφε κείμενο με τίτλο «Οι Κρήτες θα αποκτήσουν το «δικό» τους σπίτι στη Ραφήνα».

Όπου φυσικά αναφερόταν πως «Ο κ. Φαφούτης είπε πως από την στιγμή που η απόφαση είναι από κοινού με τον σύλλογο και τη δημοτική αρχή, συμφωνεί και ευχήθηκε καλή υλοποίηση».

Παρεμπιπτόντως το θέμα είχε περάσει ομόφωνα.


Διαβάστε επίσης