Αυθεντικά χαλιά ΑΙΩΝ1922 – Μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτυ στο νέο κατάστημα, στο Κέντρο της Αθήνας

Τα Αυθεντικά Χαλιά ΑΙΩΝ1922 εγκαινιάζουν τον νέο τους χώρο, στη Λεωφόρο Αμαλίας 34,στο κέντρο της Αθήνας,διοργανώνοντας ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτυ, το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 14:00.

Το νέο κατάστημα ΑΙΩΝ1922, φιλοδοξεί να καθιερωθεί το σημείο συνάντησης, όλων των Αρχιτεκτόνων και Interior Designers, οι οποίοι θεωρούν τα χειροτεχνήματα, που εμπεριέχουν παράδοση και καλλιτεχνία, ως το απαραίτητο πολιτισμικό στοιχείο για την ποιοτική αναβάθμιση κάθε αρχιτεκτονικής διαμόρφωσης.

Το νέο κατάστημα ΑΙΩΝ1922, επιδιώκει να μεταμορφωθεί σε ένα “Μουσείο Χειροποίητου Χαλιού”, κυρίως για ξένους, αλλά και για Έλληνες επισκέπτες. Μία “intellectuelle” boutique, που προσφέρει αυθεντικά κιλίμια και χαλιά, μαζί με άλλα αντικείμενα γνήσιας ελληνικής παράδοσης. Ένας πόλος έλξης και για τους ξένους επισκέπτες που θα αποτελεί σημείο αναφοράς της επίσκεψής τους στην Αθήνα.

Δείτε ακόμα:  Πρώην παίκτης του Fame Story προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα - Τι συνέβη

Ο ΑΙΩΝ1922, διαθέτει την αριθμητικά μεγαλύτερη συλλογή παγκοσμίως σε αυθεντικά κιλίμια. Επιπλέον, αποτελεί πραγματική πηγή για μεταξωτά χαλιά κάθε βαθμίδας και μοναδικό κέντρο με συλλογές από σπάνια και συλλεκτικά. Κυριαρχεί στα υψηλής καλλιτεχνικής ποιότητας χειροποίητα χαλιά, σύγχρονα και vintage, ενώ ξεχωρίζει με τις ιδιαίτερες κλασσικές αλλά και τις ethnic ταπισερί.

Όσοι παρευρεθούν στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ της 14 Δεκεμβρίου, θα ξεναγηθούν στα αυθεντικά χειροτεχνήματα και θα συζητήσουν τις δυνατότητες συνεργασιών και συνεργειών. Μαζί με τις ευχαριστίες για την παρουσία τους, θα φύγουν με ένα παλιό vintage ολόμαλλο χειροποίητο κιλίμι του Αφγανιστάν, εντελώς φυσικό, χωρίς ίχνος βαφής, απόλυτα βιολογικό, ως αναμνηστικό της εκδήλωσης.

Δείτε ακόμα:  Χριστίνα Αλούπη: Ξανά στην Ελλάδα μετά από 107 μέρες καραντίνας στις ΗΠΑ (φώτος)

Guest Dj: Kostas Zikos (95.2 ATHENS DEEJAY & Privilege Athens)

ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΑΙΩΝ1922 :Ένας ολόκληρος κόσμος, σε Ανατολή και Δύση, από διαφορετικές εθνότητες, πολιτισμούς και συνήθειες που επικοινωνεί και συνεργάζεται καθημερινά. Ο κόσμος της δημιουργίας, της τέχνης, της κοινωνικής αλληλεγγύης. Ένας διεθνής οργανισμός ανθρώπων, με ισχυρούς δεσμούς, που συγκροτεί το Νο1 στα αυθεντικά χαλιά στην Ευρώπη.
Ένας κόσμος σιγουριάς, φερεγγυότητας και διασφάλισης.