Αυτή είναι η νέα Αλεξανδράκη του GNTM! Ξεμπρόστιασε on camera παίκτρια που έλεγε ψέματα στην Καγιά (video)

Ήταν λογικό και αναμενόμενο ότι σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο όπως αυτός του modeling και ειδικά όταν περιβάλλεται από τον μανδύα ενός τηλεοπτικού ριάλιτι, οι κόντες μεταξύ των υποψηφίων δε θα έλειπαν. Αυτό ακριβώς έγινε και στο «Next Top Model» την πρώτη μέρα μάλιστα που όλες οι υποψήφιες βρέθηκαν μαζί.

Από τα κορίτσια που πέρασαν την πρώτη φάση και βρέθηκαν μαζί στο bootcamp ζητήθηκε να φτιάξουν δύο ομάδες. Μία ομάδα με τα κορίτσια που είχαν κάνει στο παρελθόν πασαρέλα και μία από τις πιο άπειρες, που δεν είχαν ξαναπερπατήσει ως μοντέλα επαγγελματικά.

Όταν οι ομάδες χωρίστηκαν, η πρώην Σταρ Ελλάς και Miss Europe, Μικαέλα Φωτιάδη παρατήρησε ότι μία πρώην εστεμμένη συνυποψήφιά της πήγε στην ομάδα των άπειρων κοριτσιών.
Η Μικαέλα τότε «έβγαλε νύχια» και αφού πρώτα προσπάθησε να δείξει στην συνυποψήφιά της ότι ξέρει πως είπε ψέματα, λαμβάνοντας μία απάντηση με ύφος και αδιαφορία, στη συνέχεια «έδωσε» στην κάμερα της εκπομπής την Χριστιάνα Σκούρα δείχνοντας ότι μία πρώτη δυνατή κόντρα ξεκίνησε πριν ακόμα τα κορίτσια μπουν στο σπίτι.

Μία κόντρα με δύο εστεμμένες που από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι θα μας δώσουν τις ριάλιτι στιγμές που ψάχνουν οι άνθρωποι της παραγωγής.

dailymedia.gr