Αυτό είναι το νέο κατάστημα που άνοιξε στα Σπάτα

Την επέκτασή του στον τομέα των προϊόντων υγείας και ευεξίας, συνεχίζει ο Όμιλος Fourlis αναπτύσσοντας τέσσερα νέα καταστήματα του βρετανικού σήματος της HOLLAND & BARRETT, στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στη Νέα Ιωνία (Λεωφόρος Ηρακλείου 280 και Αρτεμισίας), στη Νέα Ερυθραία εντός του AB Βασιλόπουλου (20ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας), στο εμπορικό κέντρο Florida στην Πυλαία Θεσσαλονίκης (εντός ΑΒ Βασιλόπουλου Μακεδονίας) και στο εμπορικό πάρκο του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος στα Σπάτα, εντός του ανανεωμένου καταστήματος IKEA, το οποίο καλωσόρισε επίσης και την τρίτη εταιρία του Ομίλου.

Με το άνοιγμα των 4 καταστημάτων μέσα στον Μάιο η Holland & Barrett αριθμεί συνολικά 10 καταστήματα μέσα σε 16 μήνες λειτουργίας στην Ελλάδα. τα καταστήματα Holland & Barrett θα βρει κάποιος μεγάλη ποικιλία προϊόντων και από τοπικούς παραγωγούς, καθώς και ένα φιλόξενο περιβάλλον με το εξαιρετικά ευγενικό και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Υπενθυμίζεται ότι η συνεργασία του Ομίλου Fourlis με τη Holland & Barrett ξεκίνησε το 2022, ενώ στις αρχές του 2023 δημιουργήθηκαν τα πρώτα έξι φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, καθώς και το ταχέως αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα για πανελλαδική κάλυψη. Ο Όμιλος στοχεύει στην περαιτέρω επέκταση του δικτύου καταστημάτων Holland & Barrett τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία μέσω της ανάπτυξης, ενός δικτύου φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Επιπλέον, το eshop κατέγραψε ρεκόρ πωλήσεων τον Μάιο, σημειώνοντας σημαντική άνοδο μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, γεγονός που υπογραμμίζει την επιτυχία και την αποδοχή του από τους καταναλωτές.

Σημειώνεται πως η Holland & Barrett Ελλάδας, του Ομίλου Fourlis, τιμήθηκε με το No1 βραβείο “Partner of the Year 2024” από τη Holland & Barrett UK. Η ομάδα της εταιρείας παραβρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο International Partner Conference στην Αγγλία, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι από πάνω από 20 χώρες. Οι εκπρόσωποι της Holland & Barrett Ελλάδας ήταν η Σοφία Σπηλιωτοπούλου, Head of Business Unit, η Θάλεια Μαθιού, Marketing Manager, και ο Γιάννης Παναγούλης, Category Manager. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ελληνική ομάδα συμμετείχε σε πάνελ, μιλώντας για το επιτυχημένο λανσάρισμα της Holland & Barrett στην Ελλάδα και μοιράστηκε τα best practices με τους διεθνείς συνεργάτες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.