Αυτό είναι το απίστευτο γαμήλιο δώρο του Κικίλια στη Τζένη Μπαλατσινού! Το αποκατέστησε το… κορίτσι!

Το ότι ο Βασίλης Κικίλιας είναι τρελά ερωτευμένος με τη Τζένη Μπαλατσινού το απέδειξε με όλους τους τρόπους. Και ειδικά με το γαμήλιο δώρο του!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PatKiout.gr. η πολυτελής φωλίτσα στο Κολωνάκι στην οποία συγκατοικούσαν πριν τον χωρισμό είναι το δώρο του πολιτικού στην παρουσιάστρια. Ένα δώρο με το οποίο αποδεικνύει την ανιδιοτελή αγάπη του γι΄ αυτήν και την εμπιστοσύνη που τρέφει για το πρόσωπό της. Θέλει η γυναίκα του να αισθάνεται ασφαλής ό,τι κι αν γίνει και το σπίτι αυτό θα της προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεται.

Η Τζένη, αν και στην αρχή ήταν επιφυλακτική απέναντι σε ένα τόσο μεγάλο δώρο, τελικά το δέχτηκε συγκινημένη τονίζοντας βέβαια πως, δεν είναι το σπίτι της αλλά το σπίτι τους!

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί την Κυριακή 16 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων. Το μυστήριο θα τελεστεί σε αρκετά κλειστό κύκλο, παρουσία συγγενών και στενών φίλων και συνεργατών, με την παρουσιάστρια και τον βουλευτή και τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας να ανυπομονούν για να ζήσουν τη μεγάλη τους στιγμή με κατάνυξη και τους αγαπημένους τους ανθρώπους στο ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο του Λυκαβηττού.

Όπως έχει γίνει γνωστό, την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία θα φορέσει νυφικό φόρεμα Zeus & Dione, θα συνοδεύσει στην εκκλησία ο γιος της, Μάξιμος. Όσο για τον Βασίλη Κικίλια, για το γαμπριάτικο κοστούμι του εμπιστεύτηκε τον ταλαντούχο κι έμπειρο Νικόλαο Κούρλα.

Τόσο η Τζένη Μπαλατσινού, όσο και ο Βασίλης Κικίλιας έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις προετοιμασίες του γάμου τους και, μάλιστα, πριν μερικές μέρες επισκέφτηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο κι έλαβαν την ευχή και την ευλογία του.

Πηγή: patkiout.gr